2777
2789
عنوان

هرچه بادا باد

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 26 پست
نه عزیزم اختلال هورمونی نیست. مشکلات لاینحل زندگیه. ممکنه ی روز برای شما هم پیش بیاد فقط امیدوارم او ...

ببخشین عزیزم بخدا منظوری نداشتم.بخدا من به حال خودم خندیدم که پریودنشدم.شرمندتم عزیزم.منو ببخش.حرف بیجایی زدم.ببخشین معذرت

چقدر سخته⇦ زن باشی و بخوای به یه⇨ مرد ⇦مردونگی یاد بدی …
نه عزیزم هیچکدوم پدرم تا دم مرگ میره ولی جون نمیده میفهمی یعنی چی؟؟؟؟؟ 

براش ده تا صلوات فرستادم.منم پدرم فوت شده جلو چشمام.بازم ازت معذرت می‌خوام ولی بخدا منظوری نداشتم من به خودم خندیدم که پریودنشدم ۲۰روزه.گفتم هرچی شد شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براش ده تا صلوات فرستادم.منم پدرم فوت شده جلو چشمام.بازم ازت معذرت می‌خوام ولی بخدا منظوری نداشتم من ...

اشکال نداره عزیزم. حال منم خوب نیست دوست ندارم جایی از درد هام بگم ولی دیگه امروز سر ریز شدم امروز از خدا خواستم زودتر راحتش کنه. که دیگه آنقدر عذاب نکشه 

اشکال نداره عزیزم. حال منم خوب نیست دوست ندارم جایی از درد هام بگم ولی دیگه امروز سر ریز شدم امروز ا ...

مریضه یا یه مشکل دیگه داره؟؟؟؟اگه دوست داشتی جواب بده.خدا خودش بهش رحم کنه گلم.ناراحت نباش

مریضه یا یه مشکل دیگه داره؟؟؟؟اگه دوست داشتی جواب بده.خدا خودش بهش رحم کنه گلم.ناراحت نباش

شفای اون در مرگه. خدا. اگر خدایی هست که امیدوارم باشه زودتر رهاش کنه. 

من به شما اشتباهی پیام دادم یکی به حال بد من خندیده بود اشتباهی شمارو ریپلای کردم ببخشید 

نه عزیزم خواهش میکنم سعی کن کمتر فکر کنی انقدر با خودت حرفای مختلف بزن که فکرات گم بشن تو سرت

فیلم ببین

خودتو مشغول کن