2777
2789
عنوان

هرچه بادا باد

196 بازدید | 26 پست

به مرحله ای رسیدم که دیگه هیچی مهم نیست فقط میگذرونم تا نوبت من برسه و میدونم به زودی همه چیز به بهترین شکل برای من اتفاق میوفته. 

دیگه خالی شدم. خلأ محض. نمیدونم حکمت خدا در چیه خدایا بذار تا اون روز حداقل در من دلی بمونه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۱۳شهریور بایدپریودمیشدم نشدم.حالا میگم هرچه بادا باد!😁😁😁😁😁😁😁

منم یه ماه نشدم یه بسته پسته خوردم از این رژیمیا که نمک نداره. دوروز بعد شدم بخور خوبه خواهرمم یه بسته زعفرون تموم کرد تا فرداش شد

منم یه ماه نشدم یه بسته پسته خوردم از این رژیمیا که نمک نداره. دوروز بعد شدم بخور خوبه خواهرمم یه بس ...

مگه پسته ادمو پریود میکنه؟؟؟؟ چ جالب نمیدونستم

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
منم یه ماه نشدم یه بسته پسته خوردم از این رژیمیا که نمک نداره. دوروز بعد شدم بخور خوبه خواهرمم یه بس ...

آهان ممنون که گفتی فرداصبح میخورم زعفرون.همش پریودی هام عقب جلوام خسته شدم

چقدر سخته⇦ زن باشی و بخوای به یه⇨ مرد ⇦مردونگی یاد بدی …
برای خون سازی برای من که شد والا😀اخه یک ماه نشده بودم پسته خوردم دوروز بعدش شدم😁

خخخخ چ جالب

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
منم همین فکر تو سرمه شاید لازمه تا یه دوره اینطوری باشیم.  

دارم سنگ میشم.... دارم خیلی. چیزها رو از دست میدم انصافم در مقابل آدمها بسکه بی انصافی دیدم عطوفت و مهربانیی که باید داشته باشم زمانه داره تغییرم میده. خدا باید ی کاری برام بکنه که حق مسلم منه. تا تبدیل به کس دیگه ای نشدم باید برام ی کاری بکنه 

منم ۱۳شهریور بایدپریودمیشدم نشدم.حالا میگم هرچه بادا باد!😁😁😁😁😁😁😁

نه عزیزم اختلال هورمونی نیست. مشکلات لاینحل زندگیه. ممکنه ی روز برای شما هم پیش بیاد فقط امیدوارم اون موقع هم آنقدر حال داشته باشی که  به پریود شدن و نشدنت بخندی 

یا به خاطر استرس بد خوابی هورمونا هست  اول این کارو بکن زعفرونو میگم  بعدش برو دکترازم ...

نه عزیزم هیچکدوم پدرم تا دم مرگ میره ولی جون نمیده میفهمی یعنی چی؟؟؟؟؟ 

یا به خاطر استرس بد خوابی هورمونا هست  اول این کارو بکن زعفرونو میگم  بعدش برو دکترازم ...

من به شما اشتباهی پیام دادم یکی به حال بد من خندیده بود اشتباهی شمارو ریپلای کردم ببخشید