2777
2789
عنوان

حال دلم خوب نیست

84 بازدید | 9 پست

هفته سی و هفت بارداری ام....هفته دیگ قراره سز بشم...نمیدونم چرا دیگ انگیزه ندارم.حالم اصلا خوب نیس.‌‌

زندگی بی مفهومه برام...شبا خواب ندارم اشتها  ندارم....‌دیابت بارداری دارم تیروئیدم کم کار شده هردو مچ دستم ملتهب شدن و دردناکن نمیتونم هیچ کاری کنم.....

حال دلم خوب نیس

اخیییی😍😍بسلامتی

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات عزیزم سلامت باشی

من عاشق خانومای باردارم

کلی شکمشونو ناز میدم احساس میکنم نی نی میفهمه😂😂😂😂😍😍😍😍

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
واقعا میفهمه و واکنش نشون میده

اخی

من عقدم

بعد عروسی زود باردار میشم اگه خدا بخواد خیلی دوست دارم