anilda مدیر استارتر عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 6634 عنوان تاپیک غم 206 بازدید | 8 پست حالم خوب نیست ازاین دنیا اون دنیا سیرم امروز از شدت غم قبلم درد میکرد ای کاش اصلا وجود نداشتم غمم بخاطر ورشکستگی چه بلاهایی که عموم سرمون آورد که هنوزم داریم منو خانوادم ادم تاوانش رو پس میدیم😔😔😔😔😔😔😔 1399/07/05 | 22:41 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
22autumngirl عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 6071 عزیزم یه روز بابام به حدی بی کس شد که خدا بود و من و مامانم همه فکر میکردن مارو باید از تو جوب جمع کنن همه رفتن همه ما زنده ایم بابام دوباره کار میکنه و این بار ما تاوان آبروی الکی ریختنو داریم میبینیم فقط بشین و ببین تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
22autumngirl عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 6071 حتی میرفتن سرکار بابام میگفتن اخراجش کنین فکرشو بکن الان بابام پسر همونو برده سرکار زمین خیلی بد میچرخه تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
anilda مدیر استارتر عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 6634 عزیزم یه روز بابام به حدی بی کس شد که خدا بود و من و مامانم همه فکر میکردن مارو باید از تو جوب جمع ک ... ببینیم خدا هم فقط تماشا
anilda مدیر استارتر عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 6634 حتی میرفتن سرکار بابام میگفتن اخراجش کنین فکرشو بکن الان بابام پسر همونو برده سرکار زمین خیلی بد میچ ... میگن صبر خدا خیلی زیاد ولی من خیلی خیلی صبرم لبریز شده چون خدا جاش راحت همیشه درآرامش
22autumngirl عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 6071 میگن صبر خدا خیلی زیاد ولی من خیلی خیلی صبرم لبریز شده چون خدا جاش راحت همیشه درآرامش توکلت به خدا روزی روز شمام میرسه اصلا از بنده خدا نترس اصلا از نیش و کنایه هاشون نترس من بهم ثابت شده با اطمینان بهت میگم تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
anilda مدیر استارتر عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 6634 توکلت به خدا روزی روز شمام میرسه اصلا از بنده خدا نترس اصلا از نیش و کنایه هاشون نترس من بهم ثابت شد ... ممنون ازدلگرمیت❤
jsm عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 2438 ما هم مثل شما شوهرم ورشکسته شده بدترین روزها و داشتیم بی پولی ورشکستگی جدا حرفهای تلخ تحقیر شدن توهین ها آدم عذاب میده خدا خیلی بزرگه باید صبور باشیم