2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الآنم باش دعوا کردم مشت زد پایین شکمم پیش پام😓😓😓میگه چرا صدام کردی 

وای چجوری دلش میادزن بارداروبزنه😑😑

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

مردها با زنها فرق دارن عزیزم این ب معنای این نیس ک براش مهم نیسی و دوست نداره اون دست خودش نیس حسی ک داره غریضیه دیگ شماهم ک بهش گیر بدی بدتر الان از خودش هم بدش میاد ک چرا نمیتونه حالاتتونو درک کنه من خودم چون ی زنم درکت میکنم توهم حق داری ولی ب زور ک نمیش یکی رو حالی کنی جای تو باش خودت خودتو دوست داشته باش و دنبال ی کاری چیزی بگرد ک وقتتو پر کنه زیاد دور وبر شوهرتو نپلکی مطمین باش خودش دلتنگت میشه میاد سمتت هرچی بیشتر ب مردها بچسبی بیشتر ازت دور میشن

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
مردها با زنها فرق دارن عزیزم این ب معنای این نیس ک براش مهم نیسی و دوست نداره اون دست خودش نیس حسی ک ...

آخه شوهر من خیلی بدی در حقم کرده ک قابل گفتن نیست ..انقد گریه کرد قول داد خوب شدم من از تو بچه میخام بچه دارشدم .حالا فک میکنه چون کمکم ظرف میشوره همه وظایف پدریشو انجام داده

آخه شوهر من خیلی بدی در حقم کرده ک قابل گفتن نیست ..انقد گریه کرد قول داد خوب شدم من از تو بچه میخام ...

ازش تشکر کن بابت این کارش اینطوری بیشتر ترغیب میش ولی اگ ناسپاسی کنی بدتر باهات لج میفته تجربه دارم ک میگم شوهر من وقتی مهمون میومد خونه اصا کمکم نمیکرد ی مدت نق زدم سرش بدتر برام کار درمیاورد از لجش بعد فهمیدم کارم اشتباه راه درستو رفتم با صبر وحوصله جلو مهمون از عمد قندون خالی گذاشتم یا مثلا یادم رفت نمکدونو بذارم سفره و فلان از شوهرم درخاست میکردم ک انجامش بده و من خیلی ازش تشکر میکردم انقدر ازاین کارها کردم الان شوهرم مهمون میاد باااور کن از آشپزخونه بیرون نمیره ب زور هم نمیتونم بیرونش کنم🤣مادرشوهرم هنگ کرده فک میکنه جادویی چیزیش کردم 

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم