2777
2789
عنوان

درد دنده راست

1029 بازدید | 6 پست

چند روزهست چند تا از دنده های سمت راستم درددمی کنه کسی علتش رو میدونه؟ از کیسه صفرا نیست چون چند سال پیش درش آوردم .می ترسم کبدم مشکل پیدا کرده باشه 

سلام عزیزم من سرچ کردم تاپیک شما رو دیدم منم دنده های سمت راستم درد میکنه راهنماییم میکنی لطفا 

سلام.من متوجه شدم که به خاطر مشکل معده ام بود چند روز بصورت ناشتا عسل خالی حدود یه قاشق مربا خوری خوردم خوب شد.ولی شما یه سونوگرافی از کبد و صفرا بده شاید سنگ صفرا داشته باشی.من قبلا داشتم که جراحی کردن و درآوردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.من متوجه شدم که به خاطر مشکل معده ام بود چند روز بصورت ناشتا عسل خالی حدود یه قاشق مربا خوری خو ...

عزیزم مرسی که جواب دادی من ۵ ۶ ماه پیش دوبار سونو از کبد و صفرا گرفتم و ازمایش انزیم کبد و چکاپ دادم دکتر فوق تخصص گفت هیچیت نیس فقط ویتامین دی بدنم خیلی کم بود یه سال معده درد شدید و رفلاکس داشتم الان معده دردم بهتره ولی رفلاکس دارم بنظرت ممکنه بخاطر رفلاکس باشه؟

عزیزم مرسی که جواب دادی من ۵ ۶ ماه پیش دوبار سونو از کبد و صفرا گرفتم و ازمایش انزیم کبد و چکاپ دادم ...

احتمال داره. ناشتا خوردن عسل بود امتحان کن برای من که خوب جواب میده یه ق م یا دو ق م عسل خوب رو بصورت لیس زدن بخورید ان شاءالله که بهتر میشید.