2777
2789
عنوان

بیچاره😓

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در را باز نکن  خودت را بزن ب غش  سرفه کن بگو کرونا  بگو مهمون  دارم  پ ...

تازه مریض شدن شدید بجای این که دوری کنن شوهرش اومده میگه برو به (مریم)زنش سر بزن

حالم بهم میخوره ازشون

تازه مریض شدن شدید بجای این که دوری کنن شوهرش اومده میگه برو به (مریم)زنش سر بزن حالم بهم میخوره از ...

تف بشون😡😡😡😡😡

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
ما خودمون با رفتارمون بقیه رو بد عادت میکنیم🤦🏻‍♀️

دقیقا.اوایل دیگه دیوانم کرده بودن.دکوری واسم نمونده بود.بدلیجات یادگاریمو هم از بین بردن.جیش و پی پی میکردن خونم.دیدم اینجوری فقط منم که دارم اذیت میشمپدرومادرشون که راحتن.یه جا پیدا سده چند ساعت از دست بچه هاشون استراحت کنن.منم دیگه تحویل نگرفتم.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
من به برادر شوهرم کم محلی میکنم از این ور شوهرم انقد خودشو میگیره هر کی نبینه میگه خیانتی چیزی کردم

دیدی؟مشکل از خودتونه که اونا مزاحمت ایجاد میکنن.باشوهرت صحبت کن.قیافه نگیرید ولی اصرار نکنید بیان داخل.یا بچه رو نیارید.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
دقیقا.اوایل دیگه دیوانم کرده بودن.دکوری واسم نمونده بود.بدلیجات یادگاریمو هم از بین بردن.جیش و پی پی ...

من کم محلی میکنم از این ور شوهرم ....وای خدا خیلی سخته 

من کم محلی میکنم از این ور شوهرم ....وای خدا خیلی سخته 

همش تقصیر شوهرته😐گردنشو بزن.خونش حلاله😑✋

فقط بخاطر شوهرم تحملشون میکنم بیشعورارو  چون خیلی دوسش دارم  وگرنه میزاشتم میرفتم خونه ی ...

بخاطر اونا بذاری بری؟😒بیخیال بابا.

رو شوهرت کار کن رو رفتارش تجدید نظر کنه.

بخاطر اونا بذاری بری؟😒بیخیال بابا. رو شوهرت کار کن رو رفتارش تجدید نظر کنه.

چیکار کنم دیگه اخم میکنم برادرش اومدنی میرم میمونم اتاق کم محلی میکنم خودشم میدونه ها مزاحمن ولی بروش نمیاره

چیکار کنم دیگه اخم میکنم برادرش اومدنی میرم میمونم اتاق کم محلی میکنم خودشم میدونه ها مزاحمن ولی برو ...

نه.اینوه راهش نیست.باشوهرت صحبت کن.بگو هر چیزی حدی داره.من اذیت میشم.نمیتونم استراحت کنم.داری برادرتو از چشمم میندازی اینجوری.