2777
2789
اینا همش حرفه عزیزم اونا هم آدمن..بلاخره یه سری شون رعایت میکنن یه سری نه تاااابلوعه که ساختش کار ...

منم همین فکر و میکنم متاسفانه از آدمیزاد برمیاد

نیست در دیده ما منزلتی دنیا را                                ما نبینیم کسی را که نبیند ما را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كمتر ميشه اما از بين نميره كم جمعيتي نيست در كورد كشور كم جمعيت اروپايي صحبت نميكنيم بالاي يك ميليار ...

یعنی میگی دارن هنوز؟پس با یک میلیارد جمعیت و همون ویروس چرا کشته هاشون کمه؟چرا میزان ابتلا صفره؟چرا سازمان بهداشت جهانی خودش نمیگه چرا اینا نمودارشون اینجوریه😂😂😂

فک کنم همون شیتیل هست که دوستمون گفت البته معلوم نیست شیتیل مخفی کردن واکسن هست یا مخفی کردن آمار مرگ و میر

نیست در دیده ما منزلتی دنیا را                                ما نبینیم کسی را که نبیند ما را
برادرشوهرم تو خوزستان با چینی ها همکاره..بهش گفتن که ما واکسن زدیم اتفاقا جدیدا هم از چین اومدن  ...

آهاااااان دنبال یه چینی دیده بودما😂

ناکسا پس همینه

حالا چرا نمیرن ازش واکسن بگیرن همه مملکت که دادن به چینی ها😐

آهاااااان دنبال یه چینی دیده بودما😂 ناکسا پس همینه حالا چرا نمیرن ازش واکسن بگیرن همه مملکت که دا ...

ولی خداییش خیلی مراعات میکردن حتی تو شرکت قانون گذاشتن بدون ماسک مساوی با اخراج بنده خدا برادرشوهرم از بس سرکار ماسک میزنه حتی بعضی وقتها تو خونه هم باشه ماسک میزنه هواسش نیست🤣

ولی خداییش خیلی مراعات میکردن حتی تو شرکت قانون گذاشتن بدون ماسک مساوی با اخراج بنده خدا برادرشوهرم ...

خیلی خوبه خداکنه ماسک تاثیر بزاره واقعا