2777
2789

دولتشون گفته بود یه روز بدون ماسک بیاید بیرون ولی وقتی رفتن همه با ماسک رفته بودن ازشون پرسیدن چرا ماسک زدید میگن چون اینجوری احساس امنیت میکنیم ،ولی ما ایرانیا چی بعداز این همه وقت به بعضیا میگی چرا ماسک نمیزنی میگه کرونا کجا بود الکیه ،

یه کلیپ دیدم از بچه هاشون ازشون ماسک رو میگرفتن گریه میگردن بهشون ماسکو میدادن آروم میشدن یا یه چیزی که میخوردن سریع دوباره ماسک رو میزدن ،بچه یک سالهشون هم میدونست باید ماسک بزنه ولی ما چی ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا کی؟؟؟؟ اونها تا کی تعطیل کردن؟ چقدر بشینیم تو خونه

ما چقد تعطیل کردیم 

اونا یک ماه کامل همه جا تعطیل بود 

من خودم مجبورم برم سر کار . به خدا گوشت تنم میلرزه

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
مكه ميشه يك ميليارد جمعيت رو پنهون از دنيا واكسينه كرد يه كاري كردن كه كل دنيا ازش بيخبره وگرنه هيچ ...

دو ماهه واکسنو دارن مثلا (از کی قبل ترش خدا میدونه)وقتی یه عده مثل گروه های پر خطر اینا واکسینه بشن یا مثلا کادر درمان 

انتقال کمتر میشه 

گروه های پر خطر و کادر درمان واکسینه شدن خود ب خود بیماری کاهش پیدا میکنه و اینکه نزدیکه ۲ ماه واکسن ...

خداروشکر امروز حال نداشتم کامنتا و لایک کنم😂😂😂

نیست در دیده ما منزلتی دنیا را                                ما نبینیم کسی را که نبیند ما را
اینم هست ولی خب بهداشت جهانی گیر نمیده بهشون چرا صفره آمارتون؟

شیتیل می دونی چیه؟  یه همچین جاهایی کاربرد داره. اگه آمارشون رو بشه همشون از گشنگی میمیرن چون اقتصادشون بر پایه صادرات‌ و تجارت با کشورهای خارجیه. ترامپ صد بار عر زد که چین داره دروغ میگه اما کسی تره براش خورد نکرد 

شیتیل می دونی چیه؟  یه همچین جاهایی کاربرد داره. اگه آمارشون رو بشه همشون از گشنگی میمیرن چون ا ...

نیست در دیده ما منزلتی دنیا را                                ما نبینیم کسی را که نبیند ما را
این لعنتا رو باید به خودمون بفرستیم نه چینیا  کشورو تعطیل کردن  مردم کلی رعایت کردن  ...

اینا همش حرفه عزیزم

اونا هم آدمن..بلاخره یه سری شون رعایت میکنن یه سری نه

تاااابلوعه که ساختش کار خودشون بوده

برا لنگ کردن دنیا و مخصوصا کشورهای پیشرفته

که به هدفشونم رسیدن

الانم واکسنشو که از قبل ساخته بودن برا کشور خودشون استفاده میکنن و حالشو میبرن

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲
این لعنتا رو باید به خودمون بفرستیم نه چینیا  کشورو تعطیل کردن  مردم کلی رعایت کردن  ...

چرا الکی لعنت میفرستی کل دنیا مراعات میکنن جز چین کجا توانست کنترلش کنه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
😂😂😂😂حالا بعضیا انگار امضا رو نمیبینن

منم کامنت اولت ندیدم بعدی و دیدم گفتم بازم خداروشکر الحمدا... لایک نکردم هیچ کدومو😂😂😂

دو ماهه واکسنو دارن مثلا (از کی قبل ترش خدا میدونه)وقتی یه عده مثل گروه های پر خطر اینا واکسینه بشن ...

كمتر ميشه اما از بين نميره كم جمعيتي نيست در كورد كشور كم جمعيت اروپايي صحبت نميكنيم بالاي يك ميليارد نفرند اولا اون كارهايي كه الان انجام ميدن كه همشون تو حلق هم اند هر جور باشه انتقال رو بيشتر ميكنه بعد چجوري اينهمه ادم رو واكسينه كردن دور از چشم اينهمه كشور و جاسوس و دنيا

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم