2777
2789
عنوان

پیتزاهام+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1718 بازدید | 83 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طرز تهیه شو بگو😍

گوشت و قارچ ومیپزم وبعدش با فلفل دلمه ای تفت میدم‌ادویه وفلفل اینا میزنم.گوجه هم‌قاچ میکنم یکم سس قرمز میریزم‌رو خمیر موادو میریزم‌روش بعدم پنیر و میزارم‌تو فر

فک کنم خوب توضیح ندادم😂

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا

اینم پیتزای مرغ و قارچ من با خمیر نون خونگی🤪

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
هر دوتاش عالیه،طرز تهیه شونو میگی؟😍

واس اولی :

اول پیاز داغ گرفتم بعد نمک فلفل زردچوبه زدم بعد فلفل دلمه ای سوسیس گوجه ذرت قارچ گوشت رو باهم مخلوط کردم بعد ک پخت ریختم رو خمیر نون بربری بعد روش ی عالمه پنیر ریختم گداشتم تو فر کنارشم ی لیوان اب گذاشتم ک خشک نشه

دومی: خمیر پیتزامو پهن کردم سوسیس رو چیندم بعد پنیر ریختم بعد فلفل دلمه ای و قارچ یکم گوشت چرخ کردع از قبل اماده شده ذرت رو روش چیندم و بعد دوباره پنیر ریختم گذاشتم فر و یک لیوان ابم کنارش

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱