2777
2789
عنوان

کنکوووووووووووور😑🍂💕

180 بازدید | 5 پست
سلام

کنکوریا یا اونایی که تجربه دارین💜

به نظرتون مشاور گرفتن چقدر در افزایش ساعت مطالعه تاثیر داره؟!

لطفا اگه مشاور گرفتین راهنماییم کنین🌿🌏

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر آدم مصممی هستی که آینده برات مهمه، کافیه یه برنامه داشته باشی.

مثلا برنامه راهبردی سایت کانون رو شخصی سازی کنی

یعنی بر مبنای زندگی و همینطور استعداد و پایه ات، ساعات مطالعه مناسب بذاری برای خوندن، تست زدن و تحلیل

اگر هم مصمم نیستی که ۱۰۰تا مشاور هم نمیتونن کمکت کنن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

ب نظر من مشاور خیلی تاثیر داره همین ک هرروز چک کنه باعث میشه تعهد داشته باشی

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

اگه فردي هستي كه نياز به محرك داري برا درس خوندن ، مشاوره بگير ولي اگه خودتم ميتوني خودتو مجاب كني كه بخوني . خودت بخون. اگه مشاور خوب و دلسوز پيدا كني ، بگير اما اگه تموم مساوراتون پولكيه ارزش نداره . اگه راه و چاه رو خودت بلدي ارزش نداره اما.  بلد نيستي كلا منگي از كجا شروع كني خوبه.