2777
2789
عنوان

با خواهرهای نامزدم چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 25 پست
خودش خوبه ، پس باید مدیریت کنه . به نظر من بیشترین دعوای عروس و خواارشوهر از مدیریت نکردن پسر هست

بابا خواهر شوهر چی ما هنوز باهم دوستیم.ولی کچلم کرده با خواهرهاش.البته خودش نه ها.اونا یبار اینستا فالوم میکنن برای فضولی یه بار برنامه بیرون میچینن و ...

تویی که اینو میخونی، امیدوارم به همه آرزو هات برسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه میگه.یه خواهر زاده 3 ساله داره فکر کنم نصف حقوقشو هر ماه میده کادو برای اون :/

خیلی جدی درباره اش فکر کن از الان که بخوای نازشو بکشی وای به فردا که برین سر زندگیتون اول مصیبتت میشه،مردی گفتن زنی گفتن

بخداااا چه چیزا فردا دعواتون بشه همش تو مقصری

خودش خیلی دوستم داره...موندم چیکار کنم.در همین حد هم باشه قابل تحمله میترسم فردا کلا سرشون تو زندگیم باشه

وایی دوس پسر منم اینطوری تازه واسه بچه خالش اینطور براش پوشک هم میخره

همیشه؟؟چه گیری افتادیم از دست این سوپر من ها

خیلی جدی درباره اش فکر کن از الان که بخوای نازشو بکشی وای به فردا که برین سر زندگیتون اول مصیبتت میش ...

خودش ناز منو میکشه کلا خیلی دوستم داره.ولی تا چیزی میشه خواهراش میان وسط

خودش ناز منو میکشه کلا خیلی دوستم داره.ولی تا چیزی میشه خواهراش میان وسط

مشکل خواهراش نیستن مشکل دوستتونه که نمیتونه رابطه رو مدیریت کنه چه دلیلی داره اتفاقای بینتون رو واسه خواهراش تعریف کنه