2821
2789
عنوان

حلقه لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 35 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخه من لاغرم فقط پهلوهام خیلی ضایس نمیخوا جای دیگر لاغر شه

از منم فقط پهلو آزارم میده بقیه بدنم خوبه ‌‌‌.. واسه پهلو باید حرکات مخصوص شکم و پهلو .‌ کم کردن یا حذف شکر رو انجام بدی .. اگه بری توو پیج آیدا کاظمی عکسای قبل و بعد رژیم و ورزشم هست واقعا پهلوهام آب شد تقزیبا تا ۵ ماه وزنم ثابت بود و پهلوهام آب شدن بعدش دیگه ول کردم خودمو ... پهلو خیلی مراقبت میخواد حتی بیشتر از شکم ..شکمم ب راحتی آب میشه امان از پهلو ..اما نشد نداره باید خسته نشی ورزش و رژیم  ادامه بدی ..من باز شروع کردم میخوام پهلوهامو تا جایی که بشه آب کنم و نذارم دوباره بزرگ میشن 

چشمش شوربوده 😐

کلا دختر بدجنسی هست یه بار دیگه هم  رژیم بودم خونشون بودم اینی که یه لیوان آب دستم نمیده واسم کلی سیب زمینی سرخ کرد با سس بخورم منم خوردم فرداش دو ساعت ورزش کردم تا دو هفته وعده های آزادمو نخوردم 😂 خواهر جاریمم هست😑

راستی عرق کاسنیو شاتره رو میخوری هنوز؟تاثیرش چطور بود  مشکلات منو تو یکیه منم تازه حلقه خریدم ...

آره عزیزم میخورم من پیش یه عطار رفتم دکتر تو عطاری داشتن بهم چای ترش عناب زرشک وحشی داد گفت دم کن بخو تا یکسال به ماشین بهم داده نمی‌دونم چیه مثه کوه گفت تا یکسال اینارو باید بخوری تا نتیجه بگیری فعلا ک دارم میخورم ببینم خوب میشم

آره عزیزم میخورم من پیش یه عطار رفتم دکتر تو عطاری داشتن بهم چای ترش عناب زرشک وحشی داد گفت دم کن بخ ...

اهان اخه من اصلا جوش نداشتم عرق کاسنیو شاتره رو واس پاکسازی کبدم خوردم الان خیلی جوش زدم‌سر اون نگران‌بودم 

ایشالا جوشات بره گلم 

راستی عرق کاسنیو شاتره رو میخوری هنوز؟تاثیرش چطور بود  مشکلات منو تو یکیه منم تازه حلقه خریدم ...

فقط زیر فکم یخورده جوش میزنم بهم گفته مرغ اصلا نخور همراه غذا آب نخور تا یکساعت بعد غذا انواع سسو نباید بخورم گفت اینارو مراعات کنید خوب میشی مای ۱۰درصد گفت نتیجه میگیری

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792