2789
عنوان

درد شدید گردن

127 بازدید | 6 پست

سلام دوستان سه هفته پیش درد شدید گردن و بازوی چپ دست گرفتم به حدی که دوست داشتم دستمو قطع کنم 

بعد اون عصب دستم کم توان شد

امروز رفتم سدیدی گفت عمل می‌خواد تو رو خدا جراح خوب و خبره میشناسین بهم بگین

تولد تو رویای واقعی من است
عزیزم شما اول ده جلسه کایروپراکتیک برو با ورزش هایی که میگه انجام بده دردت کمتر میشه و احتیا ...

گفت دیسک بیرونه و به عصب فشار آورد و البته دو تا متخصص شانه هم رفتم گفتن شانه منجمد داری 

متنفرم از اینکه هر دکتری یک چیزی میگه ولی دست چپ حرکاتش محدود شده خیلی ناراحتم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گفت دیسک بیرونه و به عصب فشار آورد و البته دو تا متخصص شانه هم رفتم گفتن شانه منجمد داری  متنف ...

همیشه همینطوره هر دکتری میریم یه نظر میده واس خودش کلی وقت و هزینه صرف میشه.. شوهرم عینا مشکل شمارو داره و دست چپش خیلی درد داره دکتر جراح مغز و اعصاب ام ار ای رو نشون دادیم گفتن باید عمل بشه چون 4 تا مهره ها داره فشار میاره به نخاع پیش یه متخصص کایروپراکتیک رفت خداروشکر خیلی خوب دیگه

همیشه همینطوره هر دکتری میریم یه نظر میده واس خودش کلی وقت و هزینه صرف میشه.. شوهرم عینا مشکل شمارو ...

پیش چه دکتری رفتین؟؟؟ایشالا بهتر بشن

[QUOTE=157070924]پیش چه دکتری رفتین؟؟؟ ایشالا بهتر بشن

دکتر مهدی براتی مهوار متخصص کایروپرکتیک ، فارغ التحصیل دانشگاه کانادا و عضو انجمن‌های علمی کایروپراکتیک ایران، کانادا و آمریکا. در حال حاضر ایشون به عنوان یکی از متخصصین برجسته در حوزه کایروپراکتیک شناخته می‌شن
مطبشون سعادت آباد هست بالای میدون کاج ، کوچه 12 (علی اکبر) ، پلاک 41 ، طبقه همکف
02122147002 _ 09914585153