2777
2789

چاق نمیکنه؟عوارض نداره؟بعد مصرف ریزش شروع نمیشه؟

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ماینوکسیدین خوبه اما تا زمانی که استفاده کنی و به محض قطع مصرف موها بیشتر میریزه 

منم مو هام می ریخت هر ۱۰ روز یه بار آمپول نوروبیوم زدم با روغن های مختلف به سرم الان خدایی راضی ام و خیلی خوب شده 

در ضمن با دستور پزشک فنستراید هم عالیه در کنار اینها

تا توانی به جهان خدمت محتاجان کن ...به دمی یا درمی یا قلمی یا قدمی
این کاری میکنه اون قسمت هایی ک موهات ریخته در بیاد 

هااا ممنونم قیمتش چنده؟

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙
خوزاکی نیست که مالشی ی

عه😂🤦‍♀️

ماینوکسیدین خوبه اما تا زمانی که استفاده کنی و به محض قطع مصرف موها بیشتر میریزه  منم مو هام م ...

دیگه دکتر اینو داد بهم 

نمی‌دونم والا خدا کنه خوب باشه ، حالا اشکالی نداره تا آخر عمر میزنم اگر جواب بده 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز