2789
عنوان

دندان پزشکی

82 بازدید | 11 پست

دوستان این روزها شما اگه کاره دندان پزشکی داشته باشین میرید؟؟

اخه میگن کارهای غیر ضروریه دندان پزشکی رو تا حدامکان سعی کنید موکول کنید به بعد.

ینی مثلا کارهایی زیبایی اینارو

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من اسفند ماه ک تازه کرونا اونده بود از دندون درد داشتم هلاک میشدم رفتم اونموقع امار یکی دو نفر تو روز بود بعد از استرس هلاک شدم 

اصلااااااا نرو 

چون هرچقدرم ضدعفونی کنن تو اون دستگاهه ک اسمشو نمیدونم و اب رو میکشه تا چندماه ویروس میمونه 

برقصان زندگی را به ساز خودت🌼
عزیزم من دستیار دندون پزشکیم پزشکی که من کنارش کار میکنم همه جوره رعایت میکنه بستگی داره شما کجا ب ...

عزیزم از کارت راضی هست؟‌من چند روز دوره دیدم ولی ول کردم باردار شدم.. یکم بچه م بزرگ شد میخوام دوباره برم مدرک ایناشو بگیرم.. از درامد و ساعت کاریش راضی هستی؟

مامان عاشقته😍دخمل نازم🥰
عزیزم از کارت راضی هست؟‌من چند روز دوره دیدم ولی ول کردم باردار شدم.. یکم بچه م بزرگ شد میخوام دوبار ...

من یه هفته نیست شروع کردم 

ولی از همون اول تاییدم کرده 

شهرما خیلی کوچیکه 

نسبت به شهرای دیگ مریض کمتر میاد 

ولی بااین حال خوبه 

اره راضیم چون خیلی ساعات و بیکارم

همینک خرج خودمو بدم خیلیه برام 

وقتی دندون درد امونتو ببره مجبوری بری دیگه... خاله من از اسفند مقاومت میکرد میگفت کروناس نمیرم.. هفت ...

نه من دندان هامو میخوام ارتودنسی کنم یک مدته که دیگه خورد به کرونا و این داستانا 

اینکه نشد برم 

الان ۱ سالع که میخوام ارتودنسی کنن😐

من اسفند ماه ک تازه کرونا اونده بود از دندون درد داشتم هلاک میشدم رفتم اونموقع امار یکی دو نفر تو رو ...

شمابرای پر کردنو اینا رفته بودین؟

من الان چند ماهه که میخوام ارتودنسی کنم 

ینی از بهمن تا الان 

که این کرونا پیش اومدو نرفتم دیگع

شمابرای پر کردنو اینا رفته بودین؟  من الان چند ماهه که میخوام ارتودنسی کنم  ینی از بهمن ...

من عصب کشی کردم خییییلی درد داشتم 

ب نظرم صبر کن

برقصان زندگی را به ساز خودت🌼