2777
2789
عنوان

سردرد دربارداری

354 بازدید | 27 پست

سلام خانمها چند روز پیش تاپیک زدم که ۶ روز قبل از پری بی بی چکم مثبت شد دقیقا از فردای اون روز سردردهای من شروع شده و امروز پنجمین روز هست که همچنان سردرد دارم دو روز پیش دکتر رفتم فشارم ۱۰ بود و گفت چیز خاصی نیست. تو رو خدا راهنماییم کنید چیکار کنم بهتر بشم خیلیییی اذیتم اصلا نمیتونم استراحت کنم   

من فقط تحمل مبکردم

سردردای خیلی شدیدی داشتم 

فقط یه چن بار ک دیگ داشتم دیگ جون میدادم استامینوفن خوردم اونم ساده 

میتونی از شیاف استامینوفنم استفاده کنی

السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من فقط تحمل مبکردم سردردای خیلی شدیدی داشتم  فقط یه چن بار ک دیگ داشتم دیگ جون میدادم استامین ...

یعنی از علایم بارداریه؟؟؟؟ من میگرن دارم گفتم شاید به خاطر اونه استامینوفن ساده خوردم اصلا فایده نداشت

جدی ؟؟؟؟ تا کی ادامه داره؟ من دکتر برام سرم نوشت اما نزدم گفتم بیفایده هس

بگم تا آخر بارداری ادامه داشت باور می کنی از کار و زندگی افتاده بودم تازه برای من با تهوع و استفراغم همراه بود 

یعنی از علایم بارداریه؟؟؟؟ من میگرن دارم گفتم شاید به خاطر اونه استامینوفن ساده خوردم اصلا فایده ندا ...

میگرن داشته باشی ک خیلی شدیدترم میشه سردردت 

ولی اگ ب دکترت بگی میگرن داری میگ برو پیش متخصص مغزو اعصاب برات دارو بنویسه 

السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️
بگم تا آخر بارداری ادامه داشت باور می کنی از کار و زندگی افتاده بودم تازه برای من با تهوع و استفراغم ...

من حالت تهوع دارم اما بالا نمیارم خیلی بده سردرد

میگرن داشته باشی ک خیلی شدیدترم میشه سردردت  ولی اگ ب دکترت بگی میگرن داری میگ برو پیش متخصص م ...

چون سابقه سقط دارم حاضرم این دردها رو تحمل کنم اما دارومصرف نکنم که خدای نکرده باعث سقط بشه

ببین عزیزم یکم یخ بریز تو یه نایلون فریزر بعد بزار لای یه دستمال ببند به سرت یخ باید بیفته رو پیشونی ...

آخه از وقتی سردرد شدم خیلی زیاد احساس سرما دارم نمیتونم یخ بزارم رو پیشونیم

من حالت تهوع دارم اما بالا نمیارم خیلی بده سردرد

آره درک می کنم می تونی دارچین و آب و یکم قاطی کنی حالت خمیری در بیاد بزنی رو پیشونیت یکم می سوزه ولی دردتو تا حدودی تسکین میده