2777
2789
عنوان

میگم بعضی دخترا چقدر سبکن

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 77 پست

حالا تو کلاس ما بعضیاشون انقدر بد میخندن... همه دندوناشون میمونه بیرون... من خیلی بدم میاد

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر وقت یاد گرفتیم کسی رو صرفا بخاطر عقاید و افکار متفاوتش قضاوت نکنیم میتونیم ادعای انسانیت داشته‌با ...

واقعا خوشم اومد آفرین ینی خدا خیرت بده با این حرفت👌✌👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

الان میان بهت میگن قضاوت نکن 

چی رو قضاوت نکنم از رفتارای بعدشم معلوم بود کرم داشت ولی بدم میاد این دخترا که زیادم شدن ارزش دخترا رو پاک.میارن پایین

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

به شما چه؟ شاید اون نرماله با یه انگشت زدن به کمر یا شونه‌ی کسی تحریک نمیشه. شما نرمال نیستی😑 انگار تجاوز کرده که اینطوری حرف میزنی😑

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜
ب تو چ گویان الان میان برات😁

به توچه چیه قشنگ.ارزش دختر اومده پایین دیگه اصلا پسرا برا ب دست اوردن دختر تلاش نمیکنن دلیلشم همین دخترا که زیادم شدن خاک.تو مخش

عقاید هرکس متفاوته 

همین دخترای چیپ باعث شدن ارزش دختر بیاید پایین پسرا دیگه برا بدست اوردن دختر تلاش نمیکنن دلیلشم زباد شدن این دختراس

به توچه چیه قشنگ.ارزش دختر اومده پایین دیگه اصلا پسرا برا ب دست اوردن دختر تلاش نمیکنن دلیلشم همین د ...

عزیزم هر کسی تو یه خانواده ای بزرگ شده افکار مردم با هم فرق داره تو سعی کن خودت باشی چیکار به بقیه داری اون اگه بخاد ارزش کسی رو بیاره پایین ارزش خودشو میاره پایین نه تورو مصلمن توم دوس نداری کسی راجب قضاوت کنه یا هرچی

به توچه چیه قشنگ.ارزش دختر اومده پایین دیگه اصلا پسرا برا ب دست اوردن دختر تلاش نمیکنن دلیلشم همین د ...

ارزش دختر با صدا زدن پسرا با خنديدن با ،،، پايين نمياد ارزش دخترا وقتي بايين مياد كه فكر كنن بايد وابسته به يه مرد باشند منتظر باشند يه اقا بياد از پستوي توي خونه ببردشون توي پستوي يه خونه ديگه دختري كه حد وحريمشو بدونه وارد اجتماع بشه كار كنه خودشو درگير جنسيت زدگي نكنه باارزش ميمونه حتي اگه بخنده حرف بزنه روابط اجتماعي بالا داشته باشه 

هر وقت یاد گرفتیم کسی رو صرفا بخاطر عقاید و افکار متفاوتش قضاوت نکنیم میتونیم ادعای انسانیت داشته‌با ...

شمام از این دخترای چیپ اویزونی ؟ 

پسر خیتش میکنه هی این دست بر نمیداره همین شماها باعث شدین ارزش دختر بیادپایین 

بعدم اون کرم داشت هر کاری هم کرد پسر محلش نداد 😐

اون مجبور نیست جوری زندگی کنه که ارزش‌های ذهنی تو حفظ بشه. هر کس با هنجارهای خودش و رفتارهای باب میل خودش زندگی می‌کنه و آدما هم باید بر مبنای همونا ببیننش نه بر مبنای رفتار بقیه‌ی دخترا یا پسرا.

چون هرگز کل دخترا یا پسرا یه مجموعه‌ی واحد و منسجم با رفتار و علائق و باورای مشترک نیستن. 

رفتار دخترهای دیگه هم تو رو باارزش یا بی‌ارزش نمی‌کنه.

ولی اینجوری حرف زدن راجع‌ بهشون فقط از یه ذهن بسته میاد که دوست داره از کوچیکترین صمیمیتا بین دختر و پسر داستان بسازه!

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜
ارزش دختر با صدا زدن پسرا با خنديدن با ،،، پايين نمياد ارزش دخترا وقتي بايين مياد كه فكر كنن بايد وا ...

دمت گرم👏

شاید نوک انگشتش درد میکرده خواسته خون رو در انشگتش به جریان بندازه😐

قضاوت.نکنید#  

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱