آرaم مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 6105 عنوان حس ششمی هست 104 بازدید | 26 پست بیاد 1399/07/05 | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
litean عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 461 کسی دعا نویس خوب وکار بلد میشناسه مشهد باشه معرفی کنین ۹۹/۹/۹خداجونم تو این تاریخ اوضاع و زندگیم روبه راه بشه تا اونی که ۹۹/۹/۱۰ چش نداره ببینه دماغش بسوزه
bandeyeh_khoda عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 1035 کسی دعا نویس خوب وکار بلد میشناسه مشهد باشه معرفی کنین دعانویسی=بدبیاری،بدبختی،فلاکت،پشیمانی
قمرخانوم_پنجه_طلا عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5824 نه بابا حس ششمی ها میترسن بیان وای تو رو خدا به من بگو ..بیام پی وی؟ وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید...............♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
litean عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 461 دعانویسی=بدبیاری،بدبختی،فلاکت،پشیمانی بزا باطل شدن سحر میخام نمیتونم که تا اخر عمر با این وضع زندگی کنم ۳ ماهه دارم فقط دعا و ختم و چله میگرم انگار هیچی اثر نداره ۹۹/۹/۹خداجونم تو این تاریخ اوضاع و زندگیم روبه راه بشه تا اونی که ۹۹/۹/۱۰ چش نداره ببینه دماغش بسوزه
bandeyeh_khoda عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 1035 بزا باطل شدن سحر میخام نمیتونم که تا اخر عمر با این وضع زندگی کنم ۳ ماهه دارم فقط دعا و ختم و ... قرآن توی خونتون بخون و راه برو تو خونه قدم بزن قرآن ب دست،روی یه تشت آب هم قرآن،سوره ان یکاد بخون،بریز توی خونه،بالش هاتون و هم عوض کن ،
آرaم مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 6105 میخام ببینم بنظرتون دو نفرن علیه من توطئه کردن یا من خیلی حساس شدم؟
قمرخانوم_پنجه_طلا عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5824 چی بگم عزیزم ۱/کی نامزد میکنم مشخصات و شغلش ۲/کسی مد نظرمه از همون اول چرا من به ذهنش رسیدم و اومد سمتم ؟حسی بهم داره ؟چه ذهنیتی ازم داره ؟دیگ پیام میده ؟ وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید...............♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
قمرخانوم_پنجه_طلا عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5824 قرآن توی خونتون بخون و راه برو تو خونه قدم بزن قرآن ب دست،روی یه تشت آب هم قرآن،سوره ان یکاد ب ... چرا بالشت ها؟ وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید...............♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
قمرخانوم_پنجه_طلا عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5824 بزا باطل شدن سحر میخام نمیتونم که تا اخر عمر با این وضع زندگی کنم ۳ ماهه دارم فقط دعا و ختم و ... مگ چته؟ وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید...............♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
قمرخانوم_پنجه_طلا عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5824 به امیدخدااین ماه باردار میشم؟!!! خودت حس ششمی؟ وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید...............♥️یک کاربر رک🤨همین♥️