2777
2789
عنوان

فقط طلاق بگیر!!!

863 بازدید | 49 پست

سلام

من یه سالی هست که نینی سایتو میشناسم اول کاربر خاموش بودم چند وقتم هست عضو شدم.

معمولا تاپیک مشکلات زنو شوهری زیاده

عجیب اینه که بیشتر نظرات تقریبا 90 درصد نظرات به استارتر میگن طلاق بگیر!!!!

خانمای عزیز بخدا گناه داره اینکه زن یا مردی رو تشویق به جدایی کنید

از اون دنیاتون بترسید

شما که تو زندگی طرف نیستید که قضاوت میکنیدو نسخه طلاق میپیچید و دل اون خانم یا اقا رو از زندگی سرد میکنید

گناه کبیرس اینکار

اگه درمورد مشکل استارتر تخصص دارید یا راهکار درست دارید ارائه بدید اگه نه بگید که برن با یه مشاور صحبت کنن نسخه طلاق ندید

درود برشما

🚫کاربرمرد🚫خیلی مواظبم تو چ تاپیکایی حضور داشته باشم اگر در تاپیک غیرمرتبطی آنلاین بودم ممکنه حواسم نبوده باشه که محض اینکه مطلع بشم خارج میشم%👈در تاپیکهایی با مضامین مشاوره،سوالات حقوقی،سوال درباره ی قرص و داروها در خدمتم و اگر جایی ببینم که نظر و اطلاعات من بدرد کاربر میخوره دریغ نکرده و راهنمایی میکنم🌹توجه داشته باشید که این سایت محدودیت جنسی نداره شما در بدو ورود دو گزینه رو مشاهده میکنید۱مردهستین یا زن این یعنی هردو هم اقا و هم خانم میتونن حضور داشته باشن محتوای ۸۰ درصد از تاپیک هام ربطی به اسم سایت نداره و هم اقایون و هم خانما میتونن تبادل اطلاعات داشته باشند و استفاده ببرند🚫توجه داشته باشید هیچگونه درخواست دوستی پذیرفته نمیشود و سوالات شما صرفا در تاپیکاها پاسخ داده میشود 🚫   🚫هرگونه بی احترامی و فحاشیه بی دلیل و صرفا بخاطر فعالیت ما در سایت در صورتیکه سایت این اجازه رو به ما داده فورا گزارش داده میشود🚫   الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم♥️

درسته منم قبول دارم

من خودم جدا شدم اما به همه میگم طلاق راه آخره راهای دیگه رو انتخاب کنن قبلش

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دقیقاااااا‌ من یه بار بعد از ۴ سال با شوهرم ی بحث کوچیک کردم ‌ ک تازه من مقصز بودم . ایتجا درددل کردم و همه گفتن طلاق بگیر .شاخ دراوردم ! بعدم گفتم شوهرم‌مرد خوبیه . بقیه گفتن دستش رو نشده هنوز !

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️

احمقن دیگه

غیر از این نمیدونم چی بگم...

من به شخصه اگه ۹۰٪ بدونم راه حلو میگم

ولی آگاهیم کمتر باشه میگم برو مشاور

شاید مشاور به یه مشکل کوچیکم بگه طلاق بگیرن

ولی مشکلاتی که ما بزرگ ببینیم رو مشاور بگه نه اصلا مهم نیست...

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️
منم گاهی حرصم میگیره از روابط اما هیچ وقت جرات نمیکنم این جمله به عنوان راهنمایی به زبون بیارم 

دقیقا

ادم اینجا چیزای عجیب زیاد میخونه ولی نباید هیچوقت بگیم طلاق بگیر

اینجا که کسی مشاور نیست یا تو زندگیمون نیس که از همه چی خبر داشته باشه راهکار بده

یکی میگه شوهرم زن بازه 

یکی میگه هر روز کتکم میزنه 

یکی میگه ، روزی صد بار میگه از خونه ام گمشو بیرون ، نمیخوامت 

یکی دیگه میگه حالم از شوهرم بهم میخوره ،دوستش ندارم ،میبینمش چندشم میشه

خب چی باید گفت بهشون ؟؟؟

یکی میگفت ،بابام ۲ ماهه مرده ، شوهرم چه فوحشایی به بابا و مامانم میده

مگه ادما عزت نفس ندارن با هر خواری و خفت بمونن و زندگی کنن 

چرا بعضی از مشکلات قابل حله ولی بعضی از مشکلات بهترین راهش جداییه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

به نظر من هر کس باید اینقد عقل داشته باشه ک به نظرات ب چشم مشاوره نگاه کنه و زود احساساتی نشه و تصمیم اخر رو خودش بگیره چون قطعا هیچ کس تو زندگی ادم نیست و جزیات روابط رو نمیدونه

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟