2777
2789

اگر کسی بود لایکم کنید لطفا

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خانوم هست فال قهوه و تا وت و اینا میگیره ۲۰ تومن فقط.

خیلی هم عالیه هر خواست بیاد بگه شمارشو بدم. 

من ازون دسته آدمایی هستم که گله نمیکنن و به وقتش تلافی میکنن😁😀👊🙃                                                                                       عشششششقم ❤نفسم ❤همسرم😍
فال چی؟ اسی نمیدونم مشکلت چیه فقط میدونم تک نیت و تتتاروت خیلی خوبن و جوابش دقیقه، من واسه دادگام گر ...

میخوام درباره شغل و ازدواج و وضعیت کلی امسالم بدونم

فال چی؟ اسی نمیدونم مشکلت چیه فقط میدونم تک نیت و تتتاروت خیلی خوبن و جوابش دقیقه، من واسه دادگام گر ...

من ی نفر برام تک نیت گرفت، گفت امسال سرکار نمیری...ولی الان مشغول کارم، نمیدونم شاید منظورش استخدام رسمی بود

بگید از طرف زهرا

من ازون دسته آدمایی هستم که گله نمیکنن و به وقتش تلافی میکنن😁😀👊🙃                                                                                       عشششششقم ❤نفسم ❤همسرم😍
شمارشو میدی عزیزم

گذاشتم ☝️☝️

بگو شمارشو

گذاشتم عزیزم