2777
2789
عنوان

رژیم پسردارشدن

119 بازدید | 7 پست

سلام دوستان یک دختر دارم می‌خوام بپرسم آیا رژیم غذایی در جنسیت پسر اثر داره یا خیر ؟ که بخاطرش اقدام را عقب بندازیم ؟ تجربه تون چیه ؟ ممنون

یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚

رژیم زیاد نه! 

چیزای اسیدی و سرد نخورید بهتره...

اما بیشتر زمان اقدام مهمه، کیت تخمک گذاری بذار. مثلا اگه سیکل ۲۸ روزه داری از روز ۱۱ به مدت ۵ روز

.

تا زمانی که مثبت نشده جلوگیری کن، همین که مثبت شد ۱۲ و ۴۸ ساعت بعدش اقدام کن

.

مثبت کیت تخمک مثل بیبی چک نیس، دوخط باید پررنگ و شبیه هم بشه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
رژیم زیاد نه!  چیزای اسیدی و سرد نخورید بهتره... اما بیشتر زمان اقدام مهمه، کیت تخمک گذاری بذ ...

ممنون از شما . سیکل من ۲۶ روزه است . به نظرتون کیت کافیه یا برم سونو . البته خودم روز ۱۳ هر سیکل علایمی میبینم مثل درد زیر دل و....

بعد اینکه من دوسه ماهه خیلی معمولی رژیم رعایت کردم مثلا لبنیات خیلی کم خوردیم و ترشی که اصلا اما ریز به ریز و جزیی و طبق برنامه نه .

حالا مرددم که اقدام کنم یا دوباره رژیم محکم بگیرم و سه ماه بعد برم اقدام .ولی میترسم هی پشتم باد بخوره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون از شما . سیکل من ۲۶ روزه است . به نظرتون کیت کافیه یا برم سونو . البته خودم روز ۱۳ هر سیکل علا ...

نه همون رژیم حدودی خوبه

سونو هم تخمک گذاری مشخص نمیکنه که... اگه فولی خوب داشته باشی یا باید با همون کیت بفهمی کی آزاد میشه یا آمپول  hcg بزنی که باز کوووو دکتری که قبول کنه تجویز کنه

اگه مشکلی نداری کیت کافیه ، از روز ۱۰ بذار

۵ عدد داره توش

اگه کیت جواب نداد، دوماه گذشت دیدی مثبت نمیشه بعد برو سونو

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
نه همون رژیم حدودی خوبه سونو هم تخمک گذاری مشخص نمیکنه که... اگه فولی خوب داشته باشی یا باید با همو ...

ممنونم ازتون.نه من مشکل خاصی ندارم یعنی سر دخترم طبیعی باردار شدم .

پس همون کیت را استفاده میکنم طبق دستورش . و دیگه توکل به خدا چون فکر نمیکنم رژیم خیلی هم مهم باشه و تخمک گذاری مهمتره

ممنونم ازتون.نه من مشکل خاصی ندارم یعنی سر دخترم طبیعی باردار شدم . پس همون کیت را استفاده میکنم طب ...

بله دقیقا! چون اسپرم y فقط ۲۴ ساعت زندس اما سرعت خیلی بیشتری داره واسه رسیدن به تخمک

ممنونم توکل بخدا 

❤