2777
2789
عنوان

رب خونگی خریدم ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 40 پست
مطمئن نیستم ولی خب اگه سطحی آلوده به ویروس باشه با دمای ۱۸۰ درجه هم ویروسش از بین نمیره پس فکر میکنم ...

نمیدونم گلم اولین باره خریدم تو دبه هستش،کمپوتی چجوریه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم گلم اولین باره خریدم تو دبه هستش،کمپوتی چجوریه؟

می‌ریزید داخل شیشه درب شیشه ها فلزی باشه حتما که هوا نزنه بعد در شیشه ها رو سفت میکنید بعد شیشه های رب رو میچینید داخل قابلمه و با فاصله ۴ سانت از درش پر آب میکنید و میذارید روی اجاق از زمانی که شروع به قل زدن کرد یک ساعت و نیم میذارید شیشه ها داخل آب بجوشه ( شیشه ها رو از اول باید بذارید داخل قابلمه یعنی قبل از به جوش اومدن آب و زیرش خیلی نباشه که شیشه ها بشکنه) بعد از یه ساعت و نیم میذارید خنک بشه و تمام

رنگ رب تازه قرمزه دیگه فقط تفت می خوره منظور خوب آبش کشیده میشه و سفت میشه و آب نمیندازه وقتی سرد بش ...

چرا مال بعضیا سیاهه.چی میریزین ک قرمز میمونه

خوش اومدی نازمامان.😊
چرا مال بعضیا سیاهه.چی میریزین ک قرمز میمونه

اگه با زغال و چوب درست کنن اکثرا سیاه میشه به خاطراون دود چوب و اگه غیر این باشه 

ربی هم که برای پارسال مونده هم به مرور سیاه میشه و کیفیتشون میاد پایین - یعنی موندگی بیش از حد رب


ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792