نمیدونم گلم اولین باره خریدم تو دبه هستش،کمپوتی چجوریه؟
میریزید داخل شیشه درب شیشه ها فلزی باشه حتما که هوا نزنه بعد در شیشه ها رو سفت میکنید بعد شیشه های رب رو میچینید داخل قابلمه و با فاصله ۴ سانت از درش پر آب میکنید و میذارید روی اجاق از زمانی که شروع به قل زدن کرد یک ساعت و نیم میذارید شیشه ها داخل آب بجوشه ( شیشه ها رو از اول باید بذارید داخل قابلمه یعنی قبل از به جوش اومدن آب و زیرش خیلی نباشه که شیشه ها بشکنه) بعد از یه ساعت و نیم میذارید خنک بشه و تمام