2777
2789
عنوان

کمک+عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 188 پست
فداتبشم عزیزکم ممنون ازدلگرمیت جان دلم

عزیزم میشه بهم بگی شوهرم دوسم داره یا نه ؟  ممکنه بهم خیانت کنه یه روز ؟ 

خوشبختی دیگران ، از خوشبختی ما کم نمی‌کند و ثروت آنان رزق مارا کم نمی‌کند وصحت آنان هرگز نمی گیرد سلامتی مارا پس مهربان باشیم و آرزو کنیم برای دیگران آنچه را که ، آرزو میکنیم برای خودمان ...                  

بعد عزیزم میشه بگی آینده ام چجوریه ؟ لاغر میشم یا چاق 

خوشبختی دیگران ، از خوشبختی ما کم نمی‌کند و ثروت آنان رزق مارا کم نمی‌کند وصحت آنان هرگز نمی گیرد سلامتی مارا پس مهربان باشیم و آرزو کنیم برای دیگران آنچه را که ، آرزو میکنیم برای خودمان ...                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه بهم بگی شوهرم دوسم داره یا نه ؟  ممکنه بهم خیانت کنه یه روز ؟

آره عزیزم خییییلی دوستت داره امابیشترمیخوادتوعمل ثابت کنه ک دوستت داره وب زبون نمیاره همین باعث شده فکرکنی حسش قوی نیست.هیچوقت خیانت قابل پیش بینی نیست اماحسم میگه همسرت مردساده ای ک ادعای زرنگی داره بهش اعتمادبنفس بده شک نکن زندگیت آرومه.زندگی شیرینی نداری اماتلخ هم نیست.ی زندگی ساده ک داره میره جلواماتومیتونی شیرینش کنی عزیزکم.امامطمعن باش همسرت اهل خیانت نیست چون دوستت داره. 

یه صلوات بفرستین واسه حل مشکلم❤💋💗💕💔🧿
آره عزیزم خییییلی دوستت داره امابیشترمیخوادتوعمل ثابت کنه ک دوستت داره وب زبون نمیاره همین باعث شده ...

مررسی عشق من 

میشه سوال دومم جواب بدی عزیزم 

بعد عزیزم میشه بگی آینده ام چجوریه ؟ لاغر میشم یا چاق 

بخودت بستگی باشه یادت باشه تویی ک میتونی همهههه چیوتغییربدی اگه رژیم بگیری رعایت کنی چراکه ن.اتفاقا ی خانوم خوش هیکل مهربون میشی😉

بخودت بستگی باشه یادت باشه تویی ک میتونی همهههه چیوتغییربدی اگه رژیم بگیری رعایت کنی چراکه ن.اتفاقا ...

⁦❤️⁩

⁦❤️⁩

رژیم لیمومی روامتحان کن خیییییلی عالیه ماهاهممون جواب گرفتیم ی رژیم کاملااصولیه ک اصلاگرسنگیوغذاهای سخت نداره کلی غذامیخوری اماچاق نمیشی همه مریضیاتم خوب میشه رژیمش عاااااالیه

تو که حس ششمی ای میتونی بگی چند کیلو میشم عزیزم ؟ اصلا لاغر میشم ؟ اگه بگی نه هم ناراحت نمیشما عزیزم 

حس خوبی بهم دادی دعات کردم انشاالله مشکلتون حل بشه 

تو که حس ششمی ای میتونی بگی چند کیلو میشم عزیزم ؟ اصلا لاغر میشم ؟ اگه بگی نه هم ناراحت نمیشما عزیزم ...

مطمعنم شک ندارم بدون شک بهت میگم رااااااحت۱۵کیلوکم‌ میکنی فقط بشینوتماشاکن.همینکه دلت میخوادلاغرشی۵۰درصدراهورفتی بقیش خیییلی سادس😉

مطمعنم شک ندارم بدون شک بهت میگم رااااااحت۱۵کیلوکم‌ میکنی فقط بشینوتماشاکن.همینکه دلت میخوادلاغرشی۵۰ ...

انشالله 

سلام استارترخوبی؟ ان شاءالله مشکلت زودحل شه 

وقتی اومدی لطف کن حستوبه منم بگوعزیزم سوالام زیاده لطفاحستو به همش بگو

اخلاق های کسی که بهش علاقه دارم چیاهستن؟ من درنظرش چه جوریم؟ منوچطوری میبینه؟ حسش بهم چیه؟ درچه حدیه حسش؟ ظاهرش چطوریه؟ازکدوم اخلاق ورفتارمن خوشش میادوازکدوم اخلاق ورفتارمن خوشش نمیاد؟ کسی ودرحدعشق دوست داره؟ ادم تنوع طلبیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ خوشبختم میکنه؟ ازدواج کنیم اولویتش چی میشه توزندگی؟عزیزم حست انگارقویه فرای همین همه سوالام وپرسیدم ببخش😊😂🤗🌸💐