2777
2789
عنوان

کمک+عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 188 پست
وااای واسه منم میگی همینا رو ماله من چی حس میکنی؟😍😍🌈

ی زندگی خیلی اصیل داری ازاون خونه ها ک همیشه بوی غذامیده بچه هاتوش میدوعن همه چی خوشگلوآرومه.ی آرامش ذاتی داری ک میتونی فضاروتحت تاثیرقراربدی بچه اولتم دختره.ی دخترتپل ک خییییلی بانمکه.اززندگیت راضی هستی عشق بیشترازرفاه توزندگیت وجودداره😊

یه صلوات بفرستین واسه حل مشکلم❤💋💗💕💔🧿
ممکنه خودش باشه خانوم گلی.اصن چرانباشه؟؟مگه خدانگفته ازتوحرکت ازمن برکت؟؟توحرکت کن بسازامیدوارباش خد ...

الهی من قربونت بشم که انقد مهربونی انگار فرشته ای عاشقتم مرسی که انقد سوال کردما ببخشبد دستت دردنکنه کلی جس خوب دادی بهم

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی من قربونت بشم که انقد مهربونی انگار فرشته ای عاشقتم مرسی که انقد سوال کردما ببخشبد دستت دردنکنه ...

درخواست دوستیتونمیبینم عزیزم سریع شمارتواینجابنویس پاکن

ی زندگی خیلی اصیل داری ازاون خونه ها ک همیشه بوی غذامیده بچه هاتوش میدوعن همه چی خوشگلوآرومه.ی آرامش ...

واااااییییی من عاشق اینجور زندگیام😍😍😍

همون که الان دوس دارمو حس میکنی باشه شوهرم😍😍❤

خیلی خوبی دختر واقعا با اینکه نصف شب اسیرت کردیم ولی با حوصله و مهربون جوابمونو میدی خیلی خیلی ازت ممونم😍

درخواستمو قبول میکنی فردا چندتا سوال اگه پیش اومد ازت بپرسم؟

بیا گلم برش دار زود

واااااییییی من عاشق اینجور زندگیام😍😍😍 همون که الان دوس دارمو حس میکنی باشه شوهرم😍😍❤ خیلی خوبی ...

قبول کردم عزیزم راحت باش

خیر ببینی خیلی ماهی عزیزم از چه طریق حرف میزنیم ؟

گلم ماجرای همسرتون چی شد؟

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
گلم ماجرای همسرتون چی شد؟

هنوزمشخص نیست جان دلم اماته دلم آرومه ک اتفاقی نمیفته اتفاقاب صلاحشه اگه بره حبس ولی همه چی حل میشه شک ندارم گلی😊

واتساپ یاتلگرام من هردوشودارم توکدوم راحتی 

من تو واتساپ راحت ترم عزیزدل واییییی خیلی خوشحالم کردی ایشالا همیشه خوشبخت باشی فردا منتطر پیامتم😍😍😍😍😍😍😍

هنوزمشخص نیست جان دلم اماته دلم آرومه ک اتفاقی نمیفته اتفاقاب صلاحشه اگه بره حبس ولی همه چی حل میشه ...

هر چی خیره اتفاق بیفته گلم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم