2777
2789
عنوان

کمک+عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 188 پست
اره من خیلی ضعیف بودم در براربرش اون اصلا از ادمای ضعیف خوشش نمیومد خیلی بهم کمک کرد ولی من هی همون ...

فقط قوی باش استوری های شادبزاربادوستات عکس بگیربزار.متن راجب قوی شدن بزاروقتی ببینه حالت خوبه برمیگرده

یه صلوات بفرستین واسه حل مشکلم❤💋💗💕💔🧿
تو ذهن خانوادش من چجور دختری هستم ؟دوستاش میشینن زیر پاش که کاری کنه؟ راستی اگه بهش بگم با کسی چت ک ...

بتوارتباطی نداره بگی داشت چکارمیکردمهم اینه ازاین ب بعدخودت همه جوره عالی بشی ضعیف نباش قوییییی باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط قوی باش استوری های شادبزاربادوستات عکس بگیربزار.متن راجب قوی شدن بزاروقتی ببینه حالت خوبه برمیگر ...

وااای مرسی ازت دختر ازت انرژی گرفتم خیلی گلی😍

اگه این کارو کنم بنظرت بازم ازدواجم باهاش نیسس؟

بتوارتباطی نداره بگی داشت چکارمیکردمهم اینه ازاین ب بعدخودت همه جوره عالی بشی ضعیف نباش قوییییی باش

چشم خواهش میکنم ازدواجممم بگو لطفا با اینه یا کس دیگه هرچی از ازدواجم میاد تو ذهنت بگو

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
وااای مرسی ازت دختر ازت انرژی گرفتم خیلی گلی😍 اگه این کارو کنم بنظرت بازم ازدواجم باهاش نیسس؟

چراعزیزم هست.خداهم سرنوشت ماروطبق تلاش مارقم میزنه اگه ایده آل بشی چراک نه کی بهترازتوخانوم گلی؟😉

چراعزیزم هست.خداهم سرنوشت ماروطبق تلاش مارقم میزنه اگه ایده آل بشی چراک نه کی بهترازتوخانوم گلی؟😉

واااای خدا کرمتو شکر من قبل از اینکه باهات حرف بزنم حرف های تو انعکاس حرفای خدا قرار دادم گفتم هرچیی بگی هرکار بگی همون کارو میکنم چون از خدا خواستم و میدونستم نشونم میده وااای خیلی ازت ممنونم چقد عشقی❤❤😍😍😍💋💋💋

چشم خواهش میکنم ازدواجممم بگو لطفا با اینه یا کس دیگه هرچی از ازدواجم میاد تو ذهنت بگو

از ازدواجت ی پسرشاداب خنده روحس میکنم ک گاهی وقتاعصبی میشی امازودخوب میشه منطقیه ولی گاهی وقتامیزنه توفازنفهمی.تادوسال دیگه شرایط ازدواجت فراهم میشه.زندگی شادی داری مطمعنم پرازفرازونشیب های دلچسبه

از ازدواجت ی پسرشاداب خنده روحس میکنم ک گاهی وقتاعصبی میشی امازودخوب میشه منطقیه ولی گاهی وقتامیزنه ...

مرسی عزیزدلم ینی با اینی که عشقمه و میخوامش نیس؟😞

واااای خدا کرمتو شکر من قبل از اینکه باهات حرف بزنم حرف های تو انعکاس حرفای خدا قرار دادم گفتم هرچیی ...

فداتبشم عزیزمن کاری نکردم ک جانا.

از ازدواجت ی پسرشاداب خنده روحس میکنم ک گاهی وقتاعصبی میشی امازودخوب میشه منطقیه ولی گاهی وقتامیزنه ...

تولدش تو اذره اگه تا تولدش نیاد و هیچ خبری نگیره بنظرت من تولدشو تبریک بگم ؟اگه بکم چجور باشم سرد و اینا؟ چی بگم اصلا

مرسی عزیزدلم ینی با اینی که عشقمه و میخوامش نیس؟😞

ممکنه خودش باشه خانوم گلی.اصن چرانباشه؟؟مگه خدانگفته ازتوحرکت ازمن برکت؟؟توحرکت کن بسازامیدوارباش خداهم برات قدم برمیداره حس من وامثال من فقط ی بخش خیییییلی کوچیک ازاین دنیاست اونی ک همه چیزوفراهم میکنه خداست جان دلم.توازته دل بخواه ازته دل تلاش کن خداهم اونقدرمرام داره ک برات پدری میکنه 😊

تولدش تو اذره اگه تا تولدش نیاد و هیچ خبری نگیره بنظرت من تولدشو تبریک بگم ؟اگه بکم چجور باشم سرد و ...

شمارتو توخصوصی بفرست فرداباهات حرف بزنم بگم چکارکنی

شمارتو توخصوصی بفرست فرداباهات حرف بزنم بگم چکارکنی

چشم بهت درخواست دادم اجاره بده لطفا