2777
2789
عنوان

حس ششم هست 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 75 پست
شوهرمنم محل کارش دوره

اگه تو شهری برو بیرون قدم بزن .من ک روستام دلم پوسید چند تا کوچه پس کوچس

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ولی من برام خیلی سخته

براى هر زنى سخته عزيز دلم ببين ٤قل با ايت الكرسى تو اب بخون حالا يا چاى بهش بده يا شربت هنگام اذان بزار صداى اذان تو خونت بلند پخش بشه، و اما خودت زياد سمتش نرو شوهر منم اينجوريه متاسفانه خيانت نميكنه ولى فوق العاده بى احساس هر چقدر بهش توجه ميكنم نتيجه عكس ميگيرم الان يه مدته دارم جلو خودمو ميگيرمو سمتش نميرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمنم بی توجهی میکنه 😔

مال من هر حرفی بزتم کلا میگه پیله نکن. الان دو روزه کامل گزاشتمش حال خودش ن زنگی ن سوالی 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
براى هر زنى سخته عزيز دلم ببين ٤قل با ايت الكرسى تو اب بخون حالا يا چاى بهش بده يا شربت هنگام اذان ب ...

اخه مال من اینجوری نبود مثلا پیشش می نشستی ولت نمیکرد از بغل و بوس و توجه .الان هیچ همش میخواد تنها باشه پیشش احساس مزاحمت و غریبگی میکنم

چی بگم اخه ‌.ا ون ک باید ناز کنه منم ولی ا ون  ادا در میاره

ببین رفتارت چطورشده باشوهرت من هودم قبلا خیلی باعشوه بهاش حرف میزدم ناز میکردم ب خودم خیلی بیشتر میرسیدم الان نه حتی هفته ای یبارم تلفنی حرف نمیزنیم خودم میگم دلیلش اینه الان تهدیدش کردم ک رابطشو قطع کنه گفتم میرم شکایت میکنم ولی میهوام برم موهامو رنگ کنم مژه بکارم ب خودم بیشتر برسم ب اونم بیشتر توجه کنم

تیکر تولد یکسالگی دخترم
براى هر زنى سخته عزيز دلم ببين ٤قل با ايت الكرسى تو اب بخون حالا يا چاى بهش بده يا شربت هنگام اذان ب ...

به مردا هر چی بیشتر توجه کنی نتیجه عکس میده نباید زیاد بری سمتش بی محلی نکن خوش رو باش به خودت زیاد برس بزار تشنت بشه زمان میبره اما نتیجه میده

دقیقا رفتارای شوهر منوداره 

یکی ب من گفت عزت نفس برا خودت نزاشتی تو هم بی توجه یا عادی باش واقعا راست گفت د یگه خستمه. الان بی توجهی میگنم ولی دلم میسوزه برای زندگیم

ببین رفتارت چطورشده باشوهرت من هودم قبلا خیلی باعشوه بهاش حرف میزدم ناز میکردم ب خودم خیلی بیشتر میر ...

من از دوماهگی خودم رو جمع کردم و دارم تلاش میکنم

یکی ب من گفت عزت نفس برا خودت نزاشتی تو هم بی توجه یا عادی باش واقعا راست گفت د یگه خستمه. الان بی ت ...

من شوهرم چندوقته همش میگه بدم میاد ازشکمت یاچتریاموکوتاه کردم گفت همش میگفت موهاش کلاهی ایرادمیگیرفت ازم میخوام ب خودم برسم هم براروحیه خودم هم اون 

تیکر تولد یکسالگی دخترم
میتونی بگی چجوری بخودمون برسیم 

آره عزیز آرایش کن همیشه مرتب باش لباسای شیک و تحریک کننده بپوشید وقتی کاری انجام بدی یه جوری خم وراست شید جلوش که تحریک کننده باشه اما زیاد بهشون نچسبید خودتون سر حرف و پیش بکشید نه از خرید وکبری چی گفت نه از حرف های مورد علاقش بی توجه واخمو نباشید قهر نکنید که نمیان سردتر میشن 

من شوهرم چندوقته همش میگه بدم میاد ازشکمت یاچتریاموکوتاه کردم گفت همش میگفت موهاش کلاهی ایرادمیگیرفت ...

مال من چیزی نمیگه کلا .البته فقط میگه لاغر نمون اونم بخاطر شیردهیه هر چی تلاش کردم نشد توپر بشم