2777
2789
عنوان

قتل غیر عمد

758 بازدید | 19 پست

سلام ،خانمای عزیز کسی هست از مسایل قضایی سر در بیاره ،،،پسر عمم با پسر عموش دعواشون میشه (پسر عموش به احتمال زیاد مشکل قلبی داشته بود ولی به کسی نگفته بودن)بعدش پسر عمم یه چوب دستش بوده زده رو سر پسر عموش بعد چن دیقه پسر عموش افتاده زمین بردنش بیمارستان گفتن تموم کرده؛بعد کالبد شکافیشم کردن جوابش اومده گفتن سکته کرده بود بعد خانواده ایشون قبول نکردن میگن کشتنش بعدم الان میگن بهش سم داده بیچاره پسر عمم بی گناه تو زندون افتاده الان بابای طرف گفته همه چیزمو میفروشم رشوه میدم تا اعدامش کنن.....مگه میشه یه بی گناهنو اعدام کرد ممکنه؟

زیادم بی گناه نبوده ها کظم غیض میکرد خب 

واس ما قتل عمدو با پرونده سازی غیر عمد کردن 

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زیادم بی گناه نبوده ها کظم غیض میکرد خب  واس ما قتل عمدو با پرونده سازی غیر عمد کردن

کظم غیظ*

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙

تو این زمونه دیگه 

......اره میشه

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

عزیزم اینجوری نیست هرچی پزشک قانونی بگه قاضی قبول میکنه اما چون ضربه چوب به سر مقتول بوده و همه اگاهن ک ضربه به سر چه آثاری داره نمیشه قاطع گفت ک غیر عمد بوده.

منتظر جلسه دادگاه باشید

اگه پر میوه ای، پر سایه ای، افتاده تر شو...👌
ینی چی؟

فروکش کردن خشم 

و یه مورد دیگ اینک مقتول بیماری خاص داشته ک خانواده مقتول یا مدعی باید اثبات کنه که فامیل شما اطلاع داشته.

انشالله ک درست میشه.

بازم سوالی بود درخدمتم

عزیزم اینجوری نیست هرچی پزشک قانونی بگه قاضی قبول میکنه اما چون ضربه چوب به سر مقتول بوده و همه اگاه ...

عزیزم جلسه دادگاه که برگزار شد وجوابشم اومد گفتن سکته کرده بود ولی بازم اینا مخالفت میکنن

ببین باید مشخص بشه که سکته باعث شده بمیره  یاکه ضربه ای که به سرش خورده باعث مرگه اول اینوبایدمشخص کنن چون منم به نظرم میاد عملش نوعاً کشنده بوده برای مقتول 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
عزیزم جلسه دادگاه که برگزار شد وجوابشم اومد گفتن سکته کرده بود ولی بازم اینا مخالفت میکنن

خب دیگ پس نگران چی هستید.؟

مگه به حرف قاضی رای صادر میکنه به قصاص یه انسان؟