2777
2789
عنوان

جلوگیری

525 بازدید | 45 پست

سلااام دوستان من تازه ازدواج کردم هیچی درمورد جلوگیری نمیدونم نمیخوام با این وضعیت گرونی باردار بشم برای جلوگیری چه راه حلی پیشنهاد میدین که ضرر نداشته باشه نمیخوام قرص مصرف کنم

تعداد رای : 2
نظرسنجی
!
2
100%
؟
0
0%
؟
0
0%
؟
0
0%

؟ 

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آیودی 

خوشبختی دیگران ، از خوشبختی ما کم نمی‌کند و ثروت آنان رزق مارا کم نمی‌کند وصحت آنان هرگز نمی گیرد سلامتی مارا پس مهربان باشیم و آرزو کنیم برای دیگران آنچه را که ، آرزو میکنیم برای خودمان ...                  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز