2777
2789
عنوان

ترکیدن کیست

807 بازدید | 9 پست

خانوما من پلی کیستیکم ,آخرین باری ک چند ماه پیش سونو دادم همچنان پلی کیستیک بودم ولی کیست نداشتم

همیشه موقه پریودی درد دارم ولی امروز تازه یکی دو روز بود پریود شده بودم ک عصر یهو یه دردوحشتناک اومد سراغم ک سر هیچ مسلمونی نیاد زمینو گاز میزدم از شدت درد تمام بدنم فلج شده بود در حدی ک قرص رو نمیتونستم بخورم فقط جیغ. میزدم حتی نمیتونستم پاشم ک برم دکتر

ب بدبختی زیر بغلمو گرفتن بردن دکتر با 4تا آمپول مسکن و سرم و کلی قرص مسکن و شیاف دردم قابل تحمل شد,دکتر گفت احتمالا کیست ترکیده ولی دکتر عمومی بود گفت باید بری زنان

ولی بچه ها من ک کیست نداشتم,ممکنه تو همین چن ماه کیست دراورده باشم؟یا همون پلی کیستا منظورشه؟اونا هم میترکن؟

بچه ها حالا چ بلایی سرم میاد کیستم ترکیده تو بدنم خطرناک نیس؟جون نداشتم حرف بزنم ک اینارو از دکتر بپرسم

کسی تجربه داشته؟

عزیزم کاش دکترت نگهت میدلشت من نمیدونم ولی یه همسایه داشتیم کیستش تروید مث شما با بدختی انداختنش تو ماشین بردن دکتر چن روز بعدش گفت دکتر سونو کرفته گفته کیستت ترکیده و ممکن بوده بزنه به قلبت حالا توام برو حتما دکترتو فردا صبح زود پاشو برو اورژانسی معایته ات کنه دکتر ...من پلی کیستیک هستم که تو سونو نشون نداد تو اژ خون نشون داد یتی وصعم زیاد شدید نیست تو جطوری ؟

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای راس میگی؟اونم کیست تخمدان بود؟ من تو سونو هم مشخصه

اره عزیزم حالا نمیدونم اون اغراق کرد یا نه ولی میدونم کیست تخمدان بود البته اون سه چهار تا کیست بزرگ داشته بود که دکتر فهمیده بود قرص داده بود که دفع شه و کوچیک شه و اینا که یکیشون اونجوری ترکیده بود ینی در جریان کیست داشتن بود دختره 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
آهان درهرصورت ممنون بابت راهنماییت عزیزم

خواهش میکنم عزیزم ان شالله فردا که رفتی مشکل جدی نداشته باشی