ingrid مدیر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 2698 عنوان عمل فیبروم | مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 20 پست سلامکسی فیبروم برداشته؟؟ریسکش چقدره ؟؟امکان حاملگی هست بعدش؟؟اخه بچه ندارمرحم رو برداشتن یا نه؟؟پزشک جراحتون کی بودهببخشید یکم طولانی شد هرگز انسانی نمیمیرد مگر اینکه به آنچه دیگری را سرزنش کرده،آزموده شود 1399/07/05 | 01:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44912 منم همسرم نمیخواد ولی خودم دوست دارم فعلا هم که راضی نشده بعد ۹ سال تو خودت چرا نمیخوای؟؟ همسرت ... ما هر دو نمیخوایم. من عصری یه گربه بردم کلینیک دستش عفونت کرده بود، داشتم پس میافتادم. فکر کن بچهم مریض بشه حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
ingrid مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 2698 ما هر دو نمیخوایم. من عصری یه گربه بردم کلینیک دستش عفونت کرده بود، داشتم پس میافتادم. فکر کن بچهم ... خخهمسر منم همینو میگه ولی نمیشه که اخه بدون بچه من دوست دارم هرگز انسانی نمیمیرد مگر اینکه به آنچه دیگری را سرزنش کرده،آزموده شود
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44912 خخ همسر منم همینو میگه ولی نمیشه که اخه بدون بچه من دوست دارم ما از روز اول توافق کردیم، من تحمل استرس بچه بزرگ کردنو ندارم ☺️ حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
ingrid مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 2698 ما از روز اول توافق کردیم، من تحمل استرس بچه بزرگ کردنو ندارم ☺️ ما هم توافق کردیم ولی من الان احساس میکنم اشتباه کردم هرگز انسانی نمیمیرد مگر اینکه به آنچه دیگری را سرزنش کرده،آزموده شود
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44912 ما هم توافق کردیم ولی من الان احساس میکنم اشتباه کردم ما ۷ ساله ازدواج کردیم، خدا کنه من بعداً از این احساسا نکنم 😁😁 حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
ingrid مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 2698 ما ۷ ساله ازدواج کردیم، خدا کنه من بعداً از این احساسا نکنم 😁😁 مام ۸ سالانشالا هرگز انسانی نمیمیرد مگر اینکه به آنچه دیگری را سرزنش کرده،آزموده شود