2777
2789
عنوان

ترس از بیماری

614 بازدید | 37 پست

سلام  دوستان من ۱ماهه ترس شدید دارم از بیماری تا یه مشکلی جسمی پیش بیاد برام یا ی جاییم درد بگیره از استرس جونم در میاد کسی هست مثل من؟خیلی روزای سختی شده برام

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دقیقا من،بعد زایمانم اینجوری شدم رفتم دکتر مغزو اعصاب گفت اختلال اضطرابی داری قرص داد به خاطر بچه نخ ...

منم از بعد زایمانم اینجور شدم اما ۱ماهه خیلی شدید شده دوست دارم برم همه جای بدنم رو چک کنم

دست خودم نیست برادرم مریض شد فوت کرد دیگه هرکسی از عزیزام یا خودم یکم مریضی پیش بیاد فکر میکنم دیگه ...

اگه تونستی حتما برو پیش روانشناس یا روانپزشک

من بودم مستقیم میرفتم روانپزشک

آره من همه چیزو به سرطان ختم میدم 😁😁

واااای منم یکم مشکل برا روده هام پیش اومد کولونوسکپی هم دادم دکتر گفته ی مقدار التهاب رودست یعنی ۱ماهه زندگی نذاشتم برا خودم دوس دارم برم معده کبد و همممه جامو چک کنم هر روووز میگم ی جام درد میکنه شوهرمو دیوونه کردم😭

اگه تونستی حتما برو پیش روانشناس یا روانپزشک من بودم مستقیم میرفتم روانپزشک

من ی اخلاقی دارم تا چک نکنم همه جامو نفهمم سالمم این دل آروم نمیشه☹

واااای منم یکم مشکل برا روده هام پیش اومد کولونوسکپی هم دادم دکتر گفته ی مقدار التهاب رودست یعنی ۱ما ...

عزیزم منم همین بودم رفتم دکتر قرص داد الان خیلی بهترم تزوخدا برو دکتر نری زندگی واست جهنم میشه شوهرتم با اینکارا ازت دور میشه حتما برو دکتر عزیزم 

ایرانم❤️

منم از بعد زایمانم اینجور شدم اما ۱ماهه خیلی شدید شده دوست دارم برم همه جای بدنم رو چک کنم

خدا نکنه مال من شدیدتر از این بشه😔😔اول فکر میکردم تومور دارم یا ام اس الان فکر میکنم سرطان معده دارم راستی ترس از تنهایی هم دارم

عزیزم منم همین بودم رفتم دکتر قرص داد الان خیلی بهترم تزوخدا برو دکتر نری زندگی واست جهنم میشه شوهرت ...

میدونی من تا ی سونوی کامل شکمی ندم و آندوسکوپی هم نکنم دلم آروم نمیشه دکترمم گفته ن فعلا لازم نیست تا دوماهه دیگه که قرصای التهاب رودت رو استفاده کنی منم دل تو دلم نیست