2821
2789
عنوان

A11یاA20

213 بازدید | 25 پست

میخوام گوشی بخرم برا آ ۲۰باید ی مدت دیگه صبر کنم که میترسم گرون تر شه از ی طرفم آ۱۱هم قیمتش برام مناسبه همم الان میتونم بخرم خیلی با اون یکی فرقی نداره.نظر شما چیه 

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

صد در صد a20

انقد تاپیک میزنم تا بترکین😂💔                                                               هی منو ریپ لای کن بگو چه امضایه باحالی داری تا اونی که پستتو میبینه بیاد امضای منو بخونه و بفهمه ایسگاش کردیم❤😂              هی تو الان ایسگا شدی😂

A11 

كلا اين مدل هاي سامسونگ زياد فرق ندارن

دريا هستم🌊🌊. با موهاي فرفري👩🏻‍🦱👩🏻‍🦱.                        …….   تو دي ماهي و ان دلبر بهار است.                                         

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

صد در صد a20

لعنتی دلم منم باونه .اما گوشی الانم کلافم کرده از ی طرفم میترسم پوله خرج شه اه اه

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

عزیزم گوشی شوهر من A20راضی خیلی

اون که واقعا خوبه اما قیمتش خیلی رفته بالا جدیدا

خوب چرا نمی خری

الان ی تومن کم دارم میترسم هم پولم خرج شه همم گرون تر شه

A11  كلا اين مدل هاي سامسونگ زياد فرق ندارن

اره فقط جای دوربیناشون فرق داره

لعنتی دلم منم باونه .اما گوشی الانم کلافم کرده از ی طرفم میترسم پوله خرج شه اه اه

خب منa11رو داداشم تازه خریده خودم a31 دارم اما تا دوماه پیش  a20 داشتم خیلی خوب بود دوربینش عالی بود اما گوشیه داداشم خراب شد

انقد تاپیک میزنم تا بترکین😂💔                                                               هی منو ریپ لای کن بگو چه امضایه باحالی داری تا اونی که پستتو میبینه بیاد امضای منو بخونه و بفهمه ایسگاش کردیم❤😂              هی تو الان ایسگا شدی😂
یه جایی پیدا کن قسطی بدن

وای نامردا نمیدن میگن قیمتا بالا پایین میشه

خب منa11رو داداشم تازه خریده خودم a31 دارم اما تا دوماه پیش  a20 داشتم خیلی خوب بود دوربینش عال ...

وای وای چ بد.پس بیخیالش شم

هرچی زودتر بخری بهتر هستش

من نوت ۸ پرو ۱۲۸ میخواستمرفتیم چون رنگی که میخواستم نداشت گفتم صبر میکنم اون موقع چهار میلیون و هشتصد بود ولی بیست روز بعد دیگه مدل نوت ۸ پرو شد هفت میلیون نتونستنم بخرم مجبور شور شدم باپنج میلیون و دویست نوت ۸ ساده بخرم . هرچیصبر کنی ضرر کردی . دوستم آ بیست اس میخواست پولشم کامل یود انقدر امروز فردا کرد و دو دل بود تا اینکه قیمتش کلی رفت بالا

خدارو صد هزار بارشاکرم که برای بار دوم ، منو لایق مادرشدن دونست . حسی بی نظیر و ناب که هیچ گاه قابل وصف نیست و در این لحظات شیرین تک تک دوستان منتظر  رو یاد میکنم و دعا میکنم تا اونها هم این حس زیبا رو به زودی تجربه کنند *****الهی آمین