2789
عنوان

اقتدار مرد

1110 بازدید | 32 پست

سلام 

خانوما شما تا چه حد اقتدار همسرتان رو حفظ میکنین   و کجا ها بدون مشورت با اون خیلی قاطع خودتون نظر میدین   

من شنیدم اقتدار مرد رو حفظ کنی اون میشه غلام حقه به گوشت و لی  میبینم بعضی ها  همچین کاری نمیکنن اما تو زندگی شون موفقند و شوهرشونو تو مشتشونه

راستی من تو عقدم و نمیدونم تا چه حد باید بهش اختیار بدم 😐🤷‍♀️

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

غلام حلقه به گوش  ازدواج کردی یا نوکر میخوای؟

اینی که من شنیدم یه اصطلاحه 

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   

من نظر خودم رو میگم، بعدش میگم البته هرطور خودت فکر میکنی درسته عمل کن، ولی خب پیشنهاد من بهتره بیشتر فکر کن.

خودش ایمان اورده که پیشنهادای من بهتره😆

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

درستش حفظ احترامه والا اقتدارکه تو خونشونه ومحافظ نمیخواد،غلام حلقه به گوشم که توسری خوره اصولا، جایی که مشورت نیست میشه عمل انجام شده 

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯

شما تو دوران عقد چقدر بهش اختیار میدادین

شما تو دوران عقد چقدر بهش اختیار میدادین

عزیزم حتما ویس های اقتدار مرد از دکتر حبشی رو گوش کن عالیه

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

مثلا وقتی خونه مادرشوهرتون هستین  و خونواده خودتون بهتون زنگ بزنه که میخوان  برم فلان جا  شما سریع قبول میکنین یا با نامزدتون مشورت میکنین

واقعیت اینه که هر کی یه خمیره داره باید تو ذاتش باشه حرف شنوی مگر نه زیادم اعمال و رفتار ما  تاثیر گذار نیست نه اینکه نباشه ها منظورم اینه طرف هم باید استعداد حلقه به گوشی رو داشته باشه  

واسه حاجتم میشه صلوات بفرستین 
عزیزم حتما ویس های اقتدار مرد از دکتر حبشی رو گوش کن عالیه

اتفاقا اونا رو دارم و بهشون گوش دادم  اما میبینم بعضی ها بهم میگن اینقدر بهش رو نده تا خودشو تماما در اختیار خودش بمونه ...

اتفاقا اونا رو دارم و بهشون گوش دادم  اما میبینم بعضی ها بهم میگن اینقدر بهش رو نده تا خودشو تم ...

اون بعضیا وضعیت زندگیشون چطوریه ؟؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌