2777
2789
عنوان

درمان عفونت

172 بازدید | 12 پست

بچه ها تو عنوان مستقیم ننوشتم که اخلاقی باشه.

من فقط چندبار رابطه داشتم شاید کلا ۴ بار

ولی سوزش شدید دارم طوریکه ادامه برام ممکن نیست

یکبار رفتم متخصص زنان بهم قرص لاکتوفم و پماد واژینال واژیهیل داد ولی باز اثر نکرد

رفتم یه متخصص دیگه اون معاینه کرد گفت عفونت نداری سوزشت طبیعیه چون بارهای اوله.تحمل کن.

ولی واقعا برام غیر قابل تحمله!

کسی تجربه داره؟متخصص هم رفتم دوبار دیگه نمیدونم چیکار کنم.

لوبریکانت بزن شاید بخاطر خشکی باشه

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا استفاده کردیم ولی همونم که میخوره بهم آتیش میگیرم! حتی بعدش اون پماد واژیهیل رو هم که زدم با ...

لوبریکانت بر پایه آب گرفتی؟؟؟

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
والا نمیدونم برم بگم بر پایه آب؟این بهتره؟

آره عزیزم

اگه پایش چربی داشته باشه ممکنه عفونت کنی 

خودت یه سرچ کن رفتی بگیری اشتباه بهت ندن 

والا سوزش چرا طبیعی باشه.من قبلا ک مجرد بودم هم دکتر بدون معاینه گف سوزش بخاطر عفونته

عجیبه عفونت نداری و سوزش

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
والا سوزش چرا طبیعی باشه.من قبلا ک مجرد بودم هم دکتر بدون معاینه گف سوزش بخاطر عفونته عجیبه عفونت ن ...

اصلا نمیدونم چرا دکتره اینجوری گفت.

گفت هیچ مشکلی نداری فقط بخاطر اینه که اوایل رابطه هستی!