2777
2789
عنوان

درمان عفونت

196 بازدید | 12 پست

بچه ها تو عنوان مستقیم ننوشتم که اخلاقی باشه.

من فقط چندبار رابطه داشتم شاید کلا ۴ بار

ولی سوزش شدید دارم طوریکه ادامه برام ممکن نیست

یکبار رفتم متخصص زنان بهم قرص لاکتوفم و پماد واژینال واژیهیل داد ولی باز اثر نکرد

رفتم یه متخصص دیگه اون معاینه کرد گفت عفونت نداری سوزشت طبیعیه چون بارهای اوله.تحمل کن.

ولی واقعا برام غیر قابل تحمله!

کسی تجربه داره؟متخصص هم رفتم دوبار دیگه نمیدونم چیکار کنم.

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لوبریکانت بزن شاید بخاطر خشکی باشه

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
لوبریکانت بزن شاید بخاطر خشکی باشه

اتفاقا استفاده کردیم ولی همونم که میخوره بهم آتیش میگیرم!

حتی بعدش اون پماد واژیهیل رو هم که زدم باز آتیش گرفتم!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا استفاده کردیم ولی همونم که میخوره بهم آتیش میگیرم! حتی بعدش اون پماد واژیهیل رو هم که زدم با ...

لوبریکانت بر پایه آب گرفتی؟؟؟

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
والا نمیدونم برم بگم بر پایه آب؟این بهتره؟

آره عزیزم

اگه پایش چربی داشته باشه ممکنه عفونت کنی 

خودت یه سرچ کن رفتی بگیری اشتباه بهت ندن 

آره عزیزم اگه پایش چربی داشته باشه ممکنه عفونت کنی  خودت یه سرچ کن رفتی بگیری اشتباه بهت ندن& ...

ممنونم که حوصله به خرج دادی و جواب دادی🌹🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ربطی نداره احتمالا عفونت داری حتی با 2بار هم میشه مخصوصا اوایل رابطه پونه کوهی دم کن زیاد بخور ع ...

اره باید درمان سنتی رو هم امتحان کنم

مرسی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا سوزش چرا طبیعی باشه.من قبلا ک مجرد بودم هم دکتر بدون معاینه گف سوزش بخاطر عفونته

عجیبه عفونت نداری و سوزش

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
والا سوزش چرا طبیعی باشه.من قبلا ک مجرد بودم هم دکتر بدون معاینه گف سوزش بخاطر عفونته عجیبه عفونت ن ...

اصلا نمیدونم چرا دکتره اینجوری گفت.

گفت هیچ مشکلی نداری فقط بخاطر اینه که اوایل رابطه هستی!

1
5
10
15
20
25
30
35
40