2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی یار گفتن با دو تا کاربری دیگه پول میگرفته از کاربرا..... 

واقعا؟ وای من دلم براش میسوخت. یعنی داستان زندگیشو دروغ میگفت؟

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون

واقعا😱😱😱😱😱

چندبارم پرید بمن چون خیلی مشکل داشت تو زندگیش هیچی نگفتم🤕

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

وا.....

آخه تاپیکاش همش موج منفی داشت😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
واقعا😱😱😱😱😱 چندبارم پرید بمن چون خیلی مشکل داشت تو زندگیش هیچی نگفتم🤕

وای اصلا باورم نمیشه اینجور آدمی باشه

نمیدونم چرا حذف شده، ولی انقدرررررر من از این کاربر انرژی منفی میگرفتم تا اسمش رو میدیدم استرس میگرفتم. اگه تو تاپیکی میدیدمش میومدم بیرون

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
واقعا؟ وای من دلم براش میسوخت. یعنی داستان زندگیشو دروغ میگفت؟

نمیدونم واقعا

ولی کسی که انقدر گرفتار باشه به نظرت چجوری بیشتر از 10 تا اکانت داشته (با توجه به این که هر کاربری نیاز به یه سیم جدید داره) 

اره نی نی یار گفت با دوتا کاربریش از کاربرا پول میگرفته

اون کاربریاشو نداری؟

نی نی یار چطوری گفت؟ببخشی من زیاد وارد نیستم

نمیدونم واقعا ولی کسی که انقدر گرفتار باشه به نظرت چجوری بیشتر از 10 تا اکانت داشته (با توجه به این ...

آره واقعا حق با شماست

نمیدونم واقعا ولی کسی که انقدر گرفتار باشه به نظرت چجوری بیشتر از 10 تا اکانت داشته (با توجه به این ...

اسم اون یکی کاربری هاش رو نگفتن! ؟

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!