2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😕

هی من صبوری کن💚لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه حتی پستی که میخونم جایی که کامنت میذارم💜 راهنما و حامی منه💙دنیا رو با چشاش میبینم🧡روح منو از زنگار پاک میکنه و صیقلی میده وجودمو از ناخالصی ها پاک میکنه اون مراقب منه مثل پدر،برادر،رفیق،یار❤ما از مال دنیا دستامون خالیه ولی قلبامون سرشار از عشقه حتی در بحرانی ترین شرایط💗از خاکستر بر میخیزیم💚

دوباره اوضاع خراب شده دیگه اعصاب نمونده برام بابامم گرفته خدا لعنت کنه باعثشو

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

من ارديبهشت گرفتم داشتم ميمردم وخداخواست وزنده موندم خيييييلي بدبودجالب اينجاست من فقط براخريدبيرون ازخونه ميرفتم اونم باماسك ودستكش ولي چون كمخوني شديدداشتم مستعدويروس شدم

كاربرقديميم دوبارتركيدم  ايندفعه فقط سكوت ميكنم
وای!خدا رحمتشون کنه..گلم چجوری پدرت مبتلا شد؟

عزیزم کسی فوت نکرده😐پدرم خفیف گرفته نمیدونم چطور مبتلا شده 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
من ارديبهشت گرفتم داشتم ميمردم وخداخواست وزنده موندم خيييييلي بدبودجالب اينجاست من فقط براخريدبيرون ...

عزیزم سلامت باشی انشالله..!!یعنی ماسک زده بودی و مبتلا شدی؟تو محیط شلوغ رفته بودی؟