بهترین کار اینه ک فعلا به کسی نزدیک نشید و دایم علایمتون رو چک کنید، اصلا نترسید، کرونا خیلی ام چیز خطرناکی نیست، خودتون رو پاشویه کنید، اب نمک قرقره کنید، دایییما مایعات گرم بخورید،تو اتاق جدا از خانواده بمونید ک تهویه ی خوبی داشته باشه و استراحت کنید و از بدنتون کار نکشید، به هیچ وجه هی داخل نت درباره ی کرونا سرچ نکنید چرا ک ممکنه هی ب خودتون الهام کنید ک منم اینو دارم،بذارید چند روز بگذره تا ببینید چیه، نهایتش اینه ک میرید تست میدید 🙃
مرسی عزیزم.بیچاره مامانمیناشام اینجابودن هیچ علایم دیگه ای ندارم
عب نداره شاید یه لحظه گرمتون شده، بهتره ب اونا هم بگید فعلا با افراد زیادی در ارتباط نباشن، ان شالله که هیچ چیزی نیست. حتی اگر باشه هم قابل حله، ان شالله بهترین ها براتون پیش بیاد
اینجا میگم عزیزم مشکلم را. من با جاری بزرگم خوب بودم ک جاری دیگم اومد گفت که حواست باشه این پشت سرت میره حرفاتون را ب خواهر شوهرا میگه و منم ازش سرد شدم. بعد مدتی بش گفتم ک من با یکی خیلی خوب بودم ولی یه نفر اومد گفت فلانی زیرابی میره پشتت و ...منم از اون آدم دلخورم چرا بامن رو روراست نبود .ایناا گفتم عکس العمل ببینم بعد الان نگرانم رفته باشه موضوع را ب جاری دیگم گفته باشه که من این حرفا را زدم ببین من اصلا اسمی از کسی نیاوردم ولی میترسم رفته باشه به اون گفته باشه بنظرت گفته بهش؟ آخه جدیدا باهم جور شدن