2777
2789
عنوان

سیاست یادم بدین😌

236 بازدید | 14 پست

بچه ها واقعا چجوری باید باشوهرم رفتارکنم وابسته به خونوادشه . تازه باوجودبچم هنوزولش نمیکنن مامان وباباش بخداحقوقشم نمیدونم چیکارمیشه همه کاراش زیرنظراوناس.تا میادخونه فوری مامانش زنگ میزنه بیافلان کاروبکن خونمون کنارشونه آخه.بهم یادبدین چجوری ازش پول بگیرم که نتونه خرج اوناکنه

❤❤❤❤❤❤

ببخشید اسی 

خانما میشه تاپیک اخرم بیاید 🙏🙏

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من به رفتار عاقلانه میگم سیاست. اینم یاد دادنی نیست

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

هرچی لازم داری ازش بگیر مردای ایرانی جونشون برا زنو بچه شون میدن

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

طبق تحقیقات انجام شده شما اگر بخوایی کسی رو تغیر بدید و اینک ک خود طرف هم  بخواد شما فقط و فقط در خوش بینانه ترین حالت ۱۰ درصد موفق میشید

خیلی خودتون اذیت نکنید سعی کنید جوری باهاش رفتار کنید ک خودتون آرامش داشته باشید

خرج اونا کنه اشکالی نداره فقط بپا نفهمه حساسی. 

خب ازخرج من میزنه یعنی مامانش واسه خودشم شایدخرج نکنه ولی به چیزای الکی پول خرج میکنن مامانش خسیسه😔

❤❤❤❤❤❤
هرچی لازم داری ازش بگیر مردای ایرانی جونشون برا زنو بچه شون میدن

خب نمیده یعنی مامانش نمیزاره میگه پول پس اندازشه بهتره بخدامن واسه خواسته های اصلیم میگم خرج الکی اصلاندارم

❤❤❤❤❤❤
خب نمیده یعنی مامانش نمیزاره میگه پول پس اندازشه بهتره بخدامن واسه خواسته های اصلیم میگم خرج الکی اص ...

نه اصرار کن بگیر وای از این مادر شوهرا

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
نه اصرار کن بگیر وای از این مادر شوهرا

کاشکی خودش که یه عمرخسیسه کرده چیز پس اندازداشته باشه باورکن از خر وخوراکش میزنه که پول جمع شه که مثلا یه ساختمونی چیزی درست کنن انقدگشنگی میکشه

❤❤❤❤❤❤
کاشکی خودش که یه عمرخسیسه کرده چیز پس اندازداشته باشه باورکن از خر وخوراکش میزنه که پول جمع شه که مث ...

میتونی بری وبرنج قایم کنی پولشو بگیری وخودت جمع کنی نمیشه اخه یه نفر همین کارو میکرد شوهرسم پول میداد