2777
2789
عنوان

یه سوال شرعی💙

196 بازدید | 4 پست

سلام خانوما

من توحموم دستمو باژیلت بریدم بعد صبر کردم یکم خونش رفت اب ریختم ودیگه بعدش تا بیام بیرون هم روش لیف زدم هم شاید 8_9باری اب ریخته شد.بعد که اومدم وضو بگیرم دیدم یه چیزی که هم زرده هم قرمز رو زخممه اما چون وسواسم گفتم اعتنا نکن بعد وضو دیدم اون چیزی که دیدم رفته وزیرش عین یه حفره کوچووولو خالی شده دیده میشه الان موندم اون چی بوده اصلا ممکنه بعد 2ساعت همچنان از زخم نه چندان عمیق با ژیلت خون بیاد؟سله بوده؟چی بوده؟وضوم باطله وهرجا دست زدم رو باید بشورم؟تازه غسلم کردم تکلیف غسلم چی میشه

ممنون میشم اگه بلدین بگین❤💛❤

عه اتفاقا همین الان یه کاربر تاپیک گذاشته بود هرکی سوال شرعی داره بپرسه صبر کن پیداش کنم تگ میکنم

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه اتفاقا همین الان یه کاربر تاپیک گذاشته بود هرکی سوال شرعی داره بپرسه صبر کن پیداش کنم تگ میکنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5111656/خانم-ها-هر-کس-سوال-شرعی-داره-میتونه-بپرسه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜