2777
2789
عنوان

جاری

225 بازدید | 18 پست

میگم‌چرا وقنی. دخترای جاریم یا جاریم میاد خونمون‌ همه جا کثیفه ‌بخدا وقتی تمیزه کسی نمیاد منم بچه ده ماهه دارم فوق العاده شیطونه ‌ طبقع بالا مادرشوهرمم اینا از قبل زنگ نمیزنن. اول خوب میرن پایین بعد میان بالا در میزنن خودشون دستگیره دربازمیکنن میان.  از عذاب وجدان دارم میمیرم سفره قابلمه غذا پهن ‌ بچمم همه غذا رو ریخته بود اونا هم اومدن.اخه ساعت چهار عصر موقعه مهمونیه. منم خاب بودم وقتی اومدن

همه همینن

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی میان پایین سریع خونه را جمع کن.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

حالا کاری به جاریت ندارم.چطور خوابت میگیره خونه بهم ریختس..چرا سفره روهمون موقع جمع نمیکنی

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
حالا کاری به جاریت ندارم.چطور خوابت میگیره خونه بهم ریختس..چرا سفره روهمون موقع جمع نمیکنی

چون بچه ۱۰ ماهه تمام توانش را میگیره و همین که بچه خوابید، مادر هم میخوابه که بتونه برای بقیه روز انرژی داشته باشه 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

كسي كه اينجوري مياد خونه ادم خودش بي عزت ميشه عزيزم لياقتش همينه كه تو ريخت و پاش بياد نه تميزي و تدارك 

خودت و ناراحت نكن 

✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟

بعدم بااون یکی جاریم میاد هیچ وقت خونم هیچی نمیخوره. همیشه بهانه میاره. یا میگم بستنی بخور میگه دندونم. میگم میوه بخور میگه اسهالیم میگم چایی میگه ترک کردم میگم انگور میگخ ترش کردم

چون بچه ۱۰ ماهه تمام توانش را میگیره و همین که بچه خوابید، مادر هم میخوابه که بتونه برای بقیه روز ان ...

والله ماهم بچه داشتیما...نه یکی ۲تام🙂🙂🙂

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀