2777
2789
عنوان

تلافی کردن

204 بازدید | 11 پست

سلام 

من وشوهرم‌با دوتا از خواهرشوهرام قهربودیم خلاصه بعد از مدت ها با پیشقدم شدن من گفتیم خونه پدرشون‌جمع شیم رفع کدورت شه

شوهرمن تک پسر

ما نزدیکای ساعت شش پاشدیم بیاییم مادرشوهرم یه بارم تعارف نکرد شام بمونید

همیشه این طوریه حتی یه بار نمیگه شام یا ناهار بمونید

درحالیکه دختراش موندن شام 

به خدا قسم مسئله ی من شکم نیست ادم خونه خودش کوفت بخوره بهتر ازاینه خونه چنین زنی شیشلیک بخوره ولی ادم ضایع میشه اونارو‌شام نگه می دارن ولی مارو‌اصلا 

چه‌جوری تلافی کنم؟

مادرشوهرم خونه ماهم نمیاد که بتونم تلافی کنم

خونه دختراش و مادرش وبقیه میره ولی خونه ما نمیاد

حتی دخترش پاشد نقل بیاره بخوریم پاشد زود از دستش گرفت که اونو نیار مال مادرم

یا قبلا شوهرش میگف چرا انجیل نمیاری عروسمون بخوره میگف اونو‌نگه داشتم مربا درست کنم 

حالا انگار من یه دونه انجیل میخوردم مربای این‌ناقص میشد 

ولی میاد خونه من من همه رفتاراش یادم میره

عقد هم‌بودم میرفتم به من املت یا جگر مرغ یا کوکو می پخت ولی به دامادهاش خورشت وبرنج و‌سوپ به راه بود 

انجیل

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید دختراش بی دعوت میمونن  ولی شما منتظر دعوتی

می دونم منم بدون‌دعوت می مونم خونه بابام

ولی یه تعارف میگم میزد 

ادم واقعا باید شعورش خیلی پایین باشه به کسی که‌توخونه ش داره میره تعارف نکنه بمون شام 

ماکه نمی خواستیم بمونیم ماشین دامادمون امانت گرفته بودیم

مسئله من اون تعارف