2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوش

2518 بازدید | 26 پست

گوشمو سوراخ کردم دو ماه پیش الان چند روزه یه چیز سفت و دردناک تو سوراخشه گوشواره نمیره توش خیلیم درد داره موقع لمس 

چیکار کنم😩😩😩

یکیش اینجوریه اون یکی گوشم خوب شد کامل

بسته شده فک کنم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یعنی این سوراخ کردن گوش تو بزرگسالی جزو اشتباه ترین کارای ممکنه.منم همین کارو کردم نزدیک دو سه ماه درگیرش بودم عزیزم گوشوارتو بنداز در نیار.ویتامین آ و تتراسایکیلینم بزن تا خوب شه

شاید بسته شده😐ویتامینAبزن

اخه من از بچگی سوراخ کرده بودم ولی نذاشته بودم گوشواره بندازن برام نیمه بسته شد تا الان دو ماه پیش دوباره با فشار و زور بازش کردم 

اینهمه مدت بسته نشده بود تو چند روز چطور بسته شده😭😭😭

توشم قلمبه و سفته 

از پشت گوش امتحان کن سوزن گوشواررو وارد کن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
 اخه تا چند روز پیش میرف توش الانم بیرونش سوراخش معلومه توش یه چیز قلمبه شده😭

مال من چنبار اینطور شد مامانم با سوزن ضد عفونی شده دوباره با کمی تکون دادن سوراخ کرد

دوبارم پیچ گوشواره گوشتشو خورد رفت موند داخل گوشتم مامانم به زور درآورد🙄

اخه تا چند روز پیش میرف توش الانم بیرونش سوراخش معلومه توش یه چیز قلمبه شده😭

مال منم همین شد

گوشوارت فشار بده بره داخل

خون میفته ولی تحمل کن

دسکاریشم نکن پماد جشم بگیر بزن

گوشوارتم درنیار

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚