2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چرا گریه میکنی

شاید باورتون نشه ولی بارها توی دو روز تاپیک درمورد مامایی زدم

هیچ کس جواب درست و حسابی نمیده بهم

میخوام انتخاب رشته کنم☹

امیدوارم درکم کنید چه فشاری رومه

تو اینستا پیج ماما هارو پیدا کن ازشون راهنمایی بگیر اونا درس خوندن و وارد کار شدن راحت تر میتونن کمکت کنن بزن تو اینستا ماما فلان  ... یه ماما لیلی هم هست اونم میتونه کمکت کنه

خب اخه عزیزم نمیگی که چی شده شاید تونستم کمکت کنم...تاپیک زدی که کمک بگیری دیگه. اطلاعات کلی دارم ر ...

بازار کار مامایی چطوریه؟

حقوقشون حداقل و حد اکثر چقدره؟

ساعت کاری روزانه چقدره؟ این برام خیلی مهمه

توی کار مامایی خیلی کثیف کاری و اینجور چیزا هست؟

درساشون سخته؟

کلاً شغل سختیه؟

پرستاری سخت تره یا مامایی؟

بازار کار مامایی چطوریه؟ حقوقشون حداقل و حد اکثر چقدره؟ ساعت کاری روزانه چقدره؟ این برام خیلی مهمه ...

اگه بخوام نسبت به پرستاری برات مقایسه اش کنم اینجوریه که خب قطعا پرستاری بازار کار بهتری داره...مامایی هم بگیر نگیر داره راستش،حق مطب دارن اولا اینکه به این اسونی مجوز مطب نمیدن دوما اینکه ممکنه مطبت کار کنه یا نه چون اکثرا میرن پیش دکتر زنان...بیمارستان هم خیلی کم پذیرش داره.

حقوق از ۳.۵،۴تومن شروع میشه تا بالا...

شیفت ها همه ۶ساعته هستن ولی تعدا شیفت در ماه رو نمیدونم برای ماماها رو.

مثلا پرستاری در ماه ۶تا شیفت شب اجباریه (۱۲ساع،۷غروب تا ۷صبح که کارانه شیفت شب تقریبا دو برابر شیفت صبح و عصره)و در ماه کلا ۳۰تا۳۲تا شیفت باید بدی هر کدوم ۶ساعت.....جمعا در ماه میشه ۱۸۰ تا ۲۲۰ ساعت تقریبا.

بعد در سال ۳۵ روز مرخصی با حقوق داریم و اینا.

کثیف کاری که دیگه زایمان طبیعیه دیگه...چیشو بگم.

بازار کار مامایی چطوریه؟ حقوقشون حداقل و حد اکثر چقدره؟ ساعت کاری روزانه چقدره؟ این برام خیلی مهمه ...

ببین عشق و علاقه که باشه حاضری بخاطرش از خیلی چیزا بگذری و خیلی چیزارو تحمل کنی...شیفت شب،سختی کار،درامد و محیط کار و خیلی چیزای دیگه...تازه بعد ازدواج که مسولیت و کارات هم که دوبرابر میشه و باید بیشتر فعال باشی تا هم به کارت برسی هم شوهرت و خونه زندگیت.

شغلیه که به شدت حس انسان دوستانه و کمک به مردم رو تو وجدت ارضا میکنه و بهت حس مفید بودن میده.

باید به درون خودت و توانایی هات نگاه کنی ببینی میتونی قبولش کنی و با همه سختی هایی که داره بپذیریش یا نه؟جواب اینو هیچ کسی جز خودت نمیتونه بده...

.نه من و نه کاربرای سایت و نه خانواده و نه بقیه،هیچکدوم تو شرایط و تو ذهن و قلب تو نیستن پس فقط به خودت رجوع کن