2777
2789
عنوان

چرا هرچی بدبختی برای منع

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 25 پست
اندازه پیرمرد هفتاد ساله شد  همش پوف میکشه

کاش هیچوقت این گوشیا نبود ای کاش ای کاش

۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم  یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش هیچوقت این گوشیا نبود ای کاش ای کاش

مشکل از خودمونه 

خاهر من ذاتش درس نیست وگرنه پدر من درسته بین ما داداشم خیلی فرق میزاره ولی تا حالا چیزی برای ما کم نزاشته همیشه همه چی براش فراهم بوده 

اون دیگه فرار کرده و کاری نمیشه کرد، پیش باباتون ریلکس باشین و کاری و حرفی نزنین که بیشتر ناراحت و ع ...

جرات نداریم نفس. بکشیم دستش به خاهرم برسه  خفش میکنه 

ای بابا همه اینا عادیه بعد دو روز آروم میشه و خواهرت پشیمون ، فقط شما پیاز داغشو زیاد نکنین

خدا کنه 

پدر من خیلی مرد ارومیه ولی خوب هیچ وقتم روی خوش به دخترش نشون ندادن همیشه پسرش اولویت داشته 

خدا کنه  پدر من خیلی مرد ارومیه ولی خوب هیچ وقتم روی خوش به دخترش نشون ندادن همیشه پسرش اولویت ...

پس به خواهرت حق بده ، مطمئن باش اگه توو خونه پدرش آرامشی که باید داشته باشه رو داشت، هیچوقت دست به همچین کاری نمیزد و سعی میکرد با دلایل پدرتو راضی بکنه

پس به خواهرت حق بده ، مطمئن باش اگه توو خونه پدرش آرامشی که باید داشته باشه رو داشت، هیچوقت دست به ه ...

ما خونه پدرم آرامش داریم ولی از نوع مالی از نوع احساسی  خیلی خیلی کم 

مخصوصا خواهرم که خلف نبود تا الان صدتا دوس پسر داشته که این از همه کوچیک تر بود کشش عجیبی به مردان سن بالا داره حتی یک بار با پدر دوستش دوست بود اپن خیلی وحشتناک. بود 

سلام خوبین چطور شد خبری نشد از خواهرت؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش