2777
2789
عنوان

چرا هرچی بدبختی برای منع

582 بازدید | 25 پست

خواهرم دیشب با ی  پسر ۳۳, ساله فرار کرد 

به من گفت گفتم شاید الکی میگه آنقدر این چند وقت حالم بده که نمی‌فهمم دور برم چی میگذره 

نزدیک شیش ماه یک روز خوش ندیدیم واقعا پدر من مرد خوبیه مستحق همچنین عذابایی نیست 

خاهر عوضیمو گیر بیارم خودم خفه میکنم دختر خرس گنده یکمدرک نداره دلم داره عین سیر و سرکه میجوشع دعا کنید  بلایی سرش نیاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده ت متوجه شدن؟من بودم یه چند روز میگفتم رفته جایی میپیچوندم تا اگه پشیمون شد بشه برشگردوند خونه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
خانواده ت متوجه شدن؟من بودم یه چند روز میگفتم رفته جایی میپیچوندم تا اگه پشیمون شد بشه برشگردوند خون ...

خود احمق زنگ زده به خالم گفته 

گفته اصلا پشیمون نیستم 

من گفتم شاید میخواد بابامو بترسونه 

ولی ظاهراً قضیه جدی تر از این حرفا 

خود احمق زنگ زده به خالم گفته  گفته اصلا پشیمون نیستم  من گفتم شاید میخواد بابامو بترسون ...

حالا با خالت حرف بزن فعلا به گوش بابات نرسه تا شاید بشه کاری کرد

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
بابام فهمیده از ظهر عین آتیشه 

ای داد بمیرم برای بابات چه حالیداره

اندازه پیرمرد هفتاد ساله شد  همش پوف میکشه

😢چقدر ناراحت شدم وای