2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم بستنی میخواد، گریه میکنه هی توضیح میدم نداریم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

منم مثل شما خسته شدم از این زندگی کوفتی به فاطمه زهرا پدرم قهر کرده چند روزه رفته نمیدونیم کدوم گوریه تو این اوضاع کرونا 😭😭واقعا خسته شدم اصلا درک نمیکنم هدف خدا از خلقت من چی بوده منو خلق کرده خوشی بقیه رو ببینم خون به جیگر بشم

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
منم مثل شما خسته شدم از این زندگی کوفتی به فاطمه زهرا پدرم قهر کرده چند روزه رفته نمیدونیم کدوم گوری ...

بچه منم مثل شما خواهد بود همش وسط دعوای منو پدرش باید له بشه و متنفر از زندگیش پس بهتر نیست الان که عقدمو پای بچه وسط نیست بذارم برم؟؟؟

بچه منم مثل شما خواهد بود همش وسط دعوای منو پدرش باید له بشه و متنفر از زندگیش پس بهتر نیست الان که ...

ترو قسم به فاطمه زهرا اگه نمیتونی با شوهرت کنار بیای الان جدا شو یه طفل معصوم رو بدبخت نکن تاپیک اخرمو بخون بدون چی دارم میگم 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱