2777
2789

اول ی برنامه نصب کردم اسمش andy بعد جی بی واتساپ دانلود کردم الان دارم با کامپیوترویندوز 8استفادع میکنم.

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

andy شبیه ساز اندرویده این برنامه رو رو کامپیوترت نصب کنی هربرنامه ی اندرویدی رو میتونی نصب کنی .واتساپ عادی هم میشه ولی من جی بی نصب کردم.

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
اول ی برنامه نصب کردم اسمش andy بعد جی بی واتساپ دانلود کردم الان دارم با کامپیوترویندوز 8استفادع می ...

چی چی واتساپ مثل همون واتساپه؟ میخوام به واتساپ گوشبگیم وصل شه

رو ویندوز ۷ هم میشه

اره کلا این برنامه رو نصب کنی رو ویندوز هربرنامه ای کهمخصوص اندرویده رو هم میتونی استفاده کنی واتساپ .کلش هرچی 

چجوری فعال کنم

باید بری تو واتساپی که رو گوشیت داری اونجا رو واتساپ وب بعد از رو گوشیت ی کد کیواری رو از روی کامیوتر اسکن کنی و تمام فقط نت گوشیت روشن بمونه. 

از واتساپ وب استفاده کنی باید حتماتوگوشیت واتساپ داشته باشی ولی برنامه ی اندی رو نصب کنی کلا واتساپ تو کامپیوترت نصب میشه و اگهگوشیت نتش خاموش باشه هم میتونی استفاده کنی .مثل تلگرام دسکتاپ .حتما باید شبیه ساز اندی رو نصب کنی

کد و چجوری اسکن کنم

الان سرچ کن .با کامپیوترت.

بعدش برو با گوشی واتساپ بعد رو اون سه نقطه بالا سمت چپ بزن کلیک کن رو گزینه ی واتساپ وب .بعد رو صفحه ی مربع هست.کد کیواری که رو کامپیوتر تومده باید اسکن کنی با گوشی گوشیو بگیر جلوی صفحه کامپیوتر جوری که مربع هاروی هم بیوفته اسکن میشه کد