2777
2789
عنوان

تزریق ژل

73 بازدید | 9 پست

سلام روزتون بخیر کسی تزریق ژل انجام داده ؟ 

من دو سه روزه انجام دادم  صورتم خیلی کبود شده  این طبیعیه ؟ برای همه اینطوریه؟

ادب مثل عطر است ما برای خودمان استفاده می کنیم اما دیگران هم از آن لذت می برند.

بله طبیعیه

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازه من چند ساله میزنم بعد یک هفته کامل خوب میشه نگران نباش

مرسی عزیزم از راهنماییتون

ادب مثل عطر است ما برای خودمان استفاده می کنیم اما دیگران هم از آن لذت می برند.
ازه من چند ساله میزنم بعد یک هفته کامل خوب میشه نگران نباش

عزیزم شما تزریق ژلاتون چند ماه دقیقا مثل اولش بعد چن ماه شروع میکنه کم شدن و...کی از بین میره 

استارتر اگه شما جواب سوالم میدونستی ممنون میشم جوابمو بدین ،بعد هزینه هر سی سی چقده دکترتون اسمش چیه 

؟؟؟

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
مرسی عزیزم از راهنماییتون

عزیزم شما تتو کار هستین من میخواستم دوره ها تتو رو ببینم اما نمیدوتم درامدش چقده ؟ اصلا مشتری داره ؟ 

بعد من میگم مثلا تتو چون تمدیدش چن سال بعده مشتری داره ؟ چون ناخن یا نمیدونم مژه هر ماه مشتری دارن 

فک میکنم باید چند سال کار کنی تا مشتری تتو داشته باشی درسته ؟ 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...