mahdisfd مدیر استارتر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 1046 عنوان تمیزکاری 292 بازدید | 28 پست رنگ سرامیک دستشویی وحمومم قرمزه لک سفیدزده که باهیچی نمیره.چیکارکنم؟ خداجونم ممنونم بابت مهربونیات 1399/07/04 | 13:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلمه_برگ_موو عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1303 سیف کرمی خوبه برا سرامیک کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟
springqueen عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 1388 دامستوس ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋 Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
mahdisfd مدیر استارتر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 1046 همه ی اینکارایی روکه گفتین کردم ولی پاک نشد خداجونم ممنونم بابت مهربونیات
عدالتخانه عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 2497 دستشویی ماهم اون جوری بود چندین بار هر ۳ روز یک بار با جرم گیر مارک (مَن)شستم هر بار ۱ لیتر استفاده میکردم جرم گیر رو خالی میزدم و کل در و پنجره های خونه رو هم روشن میکردم زمستون بود پنکه میزدم که بو بره خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤
mahdisfd مدیر استارتر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 1046 دستشویی ماهم اون جوری بود چندین بار هر ۳ روز یک بار با جرم گیر مارک (مَن)شستم هر بار ۱ لیتر استفاده ... منکه خسته شدم ازدستش.کاش سفیدبودباوایتکس تمیزش میکردیم خداجونم ممنونم بابت مهربونیات
عدالتخانه عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 2497 هیچی جای این جرم گیری که گفتند نمیگیره خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤
طناز۲۶یاری عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 25804 سلان عزیزم خوبی؟ به سلامتی رفتی سونو؟ امید زندگیم دوقلوهام😍
mahdisfd مدیر استارتر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 1046 سلان عزیزم خوبی؟ به سلامتی رفتی سونو؟ سلام عزیزم ممنون توخوبی؟آره رفتم کاش نمیرفتم بدتراسترسی شدم گفتن چون وزن یکی ازبچه هاکمتره بعداامکان داره مشکل ایجادشه برام خداجونم ممنونم بابت مهربونیات
طناز۲۶یاری عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 25804 سلام عزیزم ممنون توخوبی؟آره رفتم کاش نمیرفتم بدتراسترسی شدم گفتن چون وزن یکی ازبچه هاکمتره بعداامکان ... سلام عزیزم قربونت بد نیستم . نگران نباش وزن ک مشکلی نیست ان شاالله رشد میکنن هردو باهم . راستی ان تی درست بود احتمال جنسیتش که برات گفته بود؟ امید زندگیم دوقلوهام😍
mahdisfd مدیر استارتر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 1046 سلام عزیزم قربونت بد نیستم . نگران نباش وزن ک مشکلی نیست ان شاالله رشد میکنن هردو باهم . راستی ان تی ... آره عزیزدرست بودگفت هردودخترن خداجونم ممنونم بابت مهربونیات
طناز۲۶یاری عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 25804 آره عزیزدرست بودگفت هردودخترن ای جانم سلامت باشن ان شاالله . نگران چیزی نباش فک نکنم اختلاف وزنشون مشکل جدی باشه. دکتر نگفت از چه لحاظ ممکنه مشکل پیش بیاد؟ امید زندگیم دوقلوهام😍
mahdisfd مدیر استارتر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 1046 ای جانم سلامت باشن ان شاالله . نگران چیزی نباش فک نکنم اختلاف وزنشون مشکل جدی باشه. دکتر نگفت از چه ... سلامت باشی.گفت چون جفتشون مشترکه امکان داره که اختلال خونرسانی بینشون پیش بیادکه یکی کوچیکتره خداجونم ممنونم بابت مهربونیات
mahdisfd مدیر استارتر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 1046 ای جانم سلامت باشن ان شاالله . نگران چیزی نباش فک نکنم اختلاف وزنشون مشکل جدی باشه. دکتر نگفت از چه ... مال توهمسان یاغیرهمسان؟ خداجونم ممنونم بابت مهربونیات